Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pc için, virüslerden kurtulmak için program öneririmisiniz ?
Ben manuel olarak kendim virüsleri siliyordum bunun için bir site var dosyanın virüs olup olmadığını tarıyor ve bunu yaparken birsürü antivirüs programı kullanıyor
bence hiçbirşey indirme çok gereksiz antivirüs programları kendi güvenliğini kendin koru bilmediğin linklere tıklama farklı şeyler indirme indireceğin şeyin kaynağını araştır sitenin sonuna bak domaini nasıl .com mu deilmi yahut ssl varmı sitede sitenin popülerliği nasıl bunlara dikkat et pcni temiz kullan performansı sana güzel verirse pc ztn temizlemeye yada antivirüse gerek duymassın çalıştır ' a yazarak pcni temizleyebileceğin bir kaç yazı bırakıcam
%temp%
temp
recent
prefetch
ve c diskini temizleyip sıkıştırırsan çok iyi olur bunlar işine yarayabilir Herkese İyi Forumlar
360 total security'yi öneriyorum
avantajlarını söyleyim
bir sürü toolu var
örneğin fidye yazılım çözücü disk birleştirici vesayre
özellikle en çok beğendiğim olay sandbox olayı oldu (araştırırsan ne olduğunu öğrenirsin)
dezavantajlar
antivirüs motoru baya güçsüz
ben ginede hala kullanıyorum ve pek ram tüketmiyor sanada öneririm pc'yi onunla kurtarabilirsin