Pc için, virüslerden kurtulmak için program öneririmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
knk ücretsizler arasında en iyi avast bence eger program satın almak istersersen başka programlar önerbilirim

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben manuel olarak kendim virüsleri siliyordum bunun için bir site var dosyanın virüs olup olmadığını tarıyor ve bunu yaparken birsürü antivirüs programı kullanıyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence hiçbirşey indirme çok gereksiz antivirüs programları kendi güvenliğini kendin koru bilmediğin linklere tıklama farklı şeyler indirme indireceğin şeyin kaynağını araştır sitenin sonuna bak domaini nasıl .com mu deilmi yahut ssl varmı sitede sitenin popülerliği nasıl bunlara dikkat et pcni temiz kullan performansı sana güzel verirse pc ztn temizlemeye yada antivirüse gerek duymassın çalıştır ' a yazarak pcni temizleyebileceğin bir kaç yazı bırakıcam

%temp%

temp

recent

prefetch

ve c diskini temizleyip sıkıştırırsan çok iyi olur bunlar işine yarayabilir Herkese İyi Forumlar :)

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
360 total security'yi öneriyorum
avantajlarını söyleyim
bir sürü toolu var
örneğin fidye yazılım çözücü disk birleştirici vesayre
özellikle en çok beğendiğim olay sandbox olayı oldu (araştırırsan ne olduğunu öğrenirsin)

dezavantajlar
antivirüs motoru baya güçsüz

ben ginede hala kullanıyorum ve pek ram tüketmiyor sanada öneririm pc'yi onunla kurtarabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...