PC Kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kuzenden aldığım casper nirvana (i5 işlemci 2.60Ghz ,,4gb ekran kartım geforce 840)laptop var ilk aldığım gün içini açıp güzelce temizledim fanı, termal macunu yeniledim anakartı temizledim(tozluydu) elimde eski pc den kalda samsung ram 4 gb ile eski sistemimin kurulu olduğu ssd yi değiştim ne olur ne olmaz iyip ssd yi komple silip sistemi tekrardan kurdum şimdi en önemli yer burası oyunlara girince ekran karıncalanıyor hiçbirşey göremiyorum ama her oyunda yapmıyor oyunlar orjinal steam üzerinden oynuyorum bügün birkaç tane dll attım ekran soruu düzeldi ama bu seferde oyunlar oyunlar çok kasmaya başladı zulu haricindeki tüm oyunlar kasıyor nfs2 bile açtığımda oynanmıyor ekran kartım geforce 840 sorun nedir kafayı yicem ne yapmam lazım yardım edin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
@LOGARTR Yaşadığın sıkıntıların bir kaçını ekran görüntüleri ile paylaşa bilirseniz daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
şuan sadece oyunlar kasıyor bu özelliklere sahip olup bu sorunu yaşamamın nedeni nedir ?
İşlemcinin desteklenebilir özelliklerine bak. Mesela ramlerinin frekansına slot adedine, en fazla kaç gb değerinde ram taşıyabilir. ssd teknolojisi var mı takabiliyon mu diye bak. Bende de casper c500 var ssd takamıyorum laptopa

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Oynadığın oyunlar için donanım ve o donanımların verdiği yazılım desteği önemli bu sebepten spefesik şudur diyemeyiz. Sadece sesli düşünerek sana tavsiyede bulunabiliriz.
Post automatically merged:

İşlemcinin desteklenebilir özelliklerine bak. Mesela ramlerinin frekansına slot adedine, en fazla kaç gb değerinde ram taşıyabilir. ssd teknolojisi var mı takabiliyon mu diye bak. Bende de casper c500 var ssd takamıyorum laptopa
Her laptopa takarsınız HDD söker gene takarsınız tek şart milimleri uysun ve minimum w7 yüklü olsunki trim özelliği aktif olup rasgele yazmada performans alın. Notebooklarda çok seçenek var. Caddy ile optik okuyucuya takma gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...