Uzman Üye
merhaba öncelikle soruna nerden geldiğimi anlatayım pc icini genel temizlik yaparken bütün kabloları vb herseyi cıkardım sonrasında isim bittikten sonra herseyi tekrar bagladım (mause - klavye - ethernet kablo vb) sonrasında kulaklıgımın calısmadıgını fark ettim arka girislerde bir sorun goremedim belki kabloları cıkarırken coklayıcıyı bozmuzumdur vb diyip gidip yenisini alıp taktım ama gene olmadı basta takınca ne ses alabılıyordum nede ses gidiyordu sonrasında aygıt yoneticisinden Realtek(R) audio cihazını devredısı bırakıp tekrar etkinlestirince kulaklıga ses geliyor ama mikrofonu hicbir sekilde cozemedim bircok kez driver silip yükledim ama olmuyor
ses denetim masasında ise takılı degıl olarak gosteriyor
bazı sekillerde mikrofon kısmını aktif gostersemde mikrofon ses almıyordu internetti bircok cozumu denedım ama olmadı bu yuzden cok fazla kulaklık degıstırdım ama artık maddi durumum yetmiyor
ses denetim masasında ise takılı degıl olarak gosteriyor
bazı sekillerde mikrofon kısmını aktif gostersemde mikrofon ses almıyordu internetti bircok cozumu denedım ama olmadı bu yuzden cok fazla kulaklık degıstırdım ama artık maddi durumum yetmiyor