Çözüldü Pc Kulaklık Mikrofonu Algılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
merhaba öncelikle soruna nerden geldiğimi anlatayım pc icini genel temizlik yaparken bütün kabloları vb herseyi cıkardım sonrasında isim bittikten sonra herseyi tekrar bagladım (mause - klavye - ethernet kablo vb) sonrasında kulaklıgımın calısmadıgını fark ettim arka girislerde bir sorun goremedim belki kabloları cıkarırken coklayıcıyı bozmuzumdur vb diyip gidip yenisini alıp taktım ama gene olmadı basta takınca ne ses alabılıyordum nede ses gidiyordu sonrasında aygıt yoneticisinden Realtek(R) audio cihazını devredısı bırakıp tekrar etkinlestirince kulaklıga ses geliyor ama mikrofonu hicbir sekilde cozemedim bircok kez driver silip yükledim ama olmuyor

1712688866210.png

ses denetim masasında ise takılı degıl olarak gosteriyor

1712688919389.png

bazı sekillerde mikrofon kısmını aktif gostersemde mikrofon ses almıyordu internetti bircok cozumu denedım ama olmadı bu yuzden cok fazla kulaklık degıstırdım ama artık maddi durumum yetmiyor

Çözüm
Önce ses driverını kaldır sonra Driver Booster ya da Driver Pack üzerinden tek tek kur bu iki site en zor bulunan driverı bile bulmanda yardımcı oluyor eğer çözemessen dm den bana ulaşabilirsin yardımcı olurum Çözüm olarak işaretlersen sevinirim Saygılarla ...
cevabın icin tesekkur ederim ama biraz gec kaldın cogu seyi denedim pc format atıp driverleri bastan yuklemek - cihazları kaldırıp tekrar etkinlestirmek vb vb en sonunda cozumu yeni bir kulaklık alarak buldum :(
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Ses driverı çok sıkıntılı bir durum benimde başıma bir çok kez ses driverı ile ilgili sorun geldi bunun en net çözümü temiz kurulum yapıp ses driverlarını tekrardan kurmak.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Önce ses driverını kaldır sonra Driver Booster ya da Driver Pack üzerinden tek tek kur bu iki site en zor bulunan driverı bile bulmanda yardımcı oluyor eğer çözemessen dm den bana ulaşabilirsin yardımcı olurum Çözüm olarak işaretlersen sevinirim Saygılarla ...

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
cevabın icin tesekkur ederim ama biraz gec kaldın cogu seyi denedim pc format atıp driverleri bastan yuklemek - cihazları kaldırıp tekrar etkinlestirmek vb vb en sonunda cozumu yeni bir kulaklık alarak buldum :(

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...