Beyler öncelikle selamın aleyküm uzun zamandır forumda yoktum hatırlayanlar vardır belki beni yazın genelde çok takılırdım buralarda neyse tekrar girdim forum her zamanki gibi aktifliğini kaybetmemiş. Bir çok sebepten dolayı gitmiştim neyse artık bir sıkıntı oluşmazsa yine eski zamanlardaki gibi buralarda takılmaya başlayacağım. Bu konuyu açma sebebim size hikayemi anlatmak değil hazır açmışken bir yerde ona vereyim dedim.
Neyse beyler bende 1gb ekran kartı 2gb ram olan bir pc var bir çok oyunu kaldırıyor (zulu,pes16,cof gibi)
Fakat cs gibi bir çok oyunu da son güncellemeden sonra oyun içi oynanmayacak derece kastırıyor .
Yani son zamanlarda artık pcde oyun oynayamıyorum tek girdiğim oyun zulu.
Bir yandan da futbol oyunlarına hayranım ps4 fazlasıyla almak istiyorum . Her boş zamanlarda arkadaşlarla pes atmaya gideriz . Fazlasıyla seviyorum
Fazla uzattım farkındayım kusura bakmayın neyse
Sizce ps mi alayım yoksa yeni bir pc mi ?
(Herkes fikrini yazarsa çok memnun olurum gerçekten fikriniz önemli )
Neyse beyler bende 1gb ekran kartı 2gb ram olan bir pc var bir çok oyunu kaldırıyor (zulu,pes16,cof gibi)
Fakat cs gibi bir çok oyunu da son güncellemeden sonra oyun içi oynanmayacak derece kastırıyor .
Yani son zamanlarda artık pcde oyun oynayamıyorum tek girdiğim oyun zulu.
Bir yandan da futbol oyunlarına hayranım ps4 fazlasıyla almak istiyorum . Her boş zamanlarda arkadaşlarla pes atmaya gideriz . Fazlasıyla seviyorum
Fazla uzattım farkındayım kusura bakmayın neyse
Sizce ps mi alayım yoksa yeni bir pc mi ?
(Herkes fikrini yazarsa çok memnun olurum gerçekten fikriniz önemli )