hah işte bide o sorun var 5 dakikada açılıyor önceden 15 saniye filan sürüyordu eyvallah kardeşim diskimin yüzde 70 i boş oyunlar vs bilgilerim harici de sağolasın yinedeformat at ve bilgisayarına her şeyi indirme indirince setuplar daha işine yaramıyacaksa indirilenlerden sil ben öyle yapıyorum ve format attım yeni bilgisaytar ortalama 10 saniyede açılıp kendine geliyor yardımcı olduysam ne mutlu bana
driverler güncel win update de güncel 2 gündür ks den tam tarama yaptım bi virüs trojen vs yok diyordostum driverlarını kontrol et, hepsi güncel mi ? windows updatelerini kontrol et. virus taramasını gerçekleştir ki yüksek ihtimalle virüs/torjan ile ilgili sorun olabilir.
freedos olarak aldım bunu ilk aldıktan 1 hafta sonra format attım 2. defa attığıma 1 ay felan oldu win 10 u ssd ye kurdumEn mantıklısı format olur
donanım da bir problem olabileceğini düşünüyorumformat at
3. format olucakFormat at driverleri yükle Düzelir
O zaman bilmiyorum bi uzmana danışman gerekebilir3. format olucak
içini açmadım bilerek dışı tozlu genellikle ara sıra temizliyorum ısı değerleride normal gözükmüyor en iyisi garantiye göndermek olduDostum en sağlıklısı format olmakla birlikte bir de bilgisayarını fiziki olarak tozlardan temizlersen uzun süre temizlemediysen bu da PC için performans artışı olacak hava akımı ve soğutma için. Bu da demek oluyor ki pc ısınmadan daha rahat bir şekilde açılacak, çalışacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?