Pc´nin Düşük Verimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
1- bilgisayarı temizle (fiziksel olarak içini açarak tozları falan temizle kesinlikle en yararlı olacak etken)
2- özel bilgisayar temizleme programları kullan asc ccleaner vb.
3-driverları güncelle
4-eğer ortam çok sıcak ise bilgisayar ısınıyordur daha az verimlilik göstermesi normaldir macun sür
5-virüsler çok fazla kastırabiliyor güzel bi virüs taraması yap
6- son çare olarak format

Üye
5 HİZMET YILI
kankam en basitinden formatla
Post automatically merged:

ama format atmak istemiyorsan youtubede ingilizlerin pc hızlandırma derslerini izle

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benımde bu sorunum var ben format attım artık pc bitkisel hayattan kurtardım sanada oneririm

Üye
5 HİZMET YILI
şahsen ben 30 fps falan alıyordum wolfteamda pc hızlandırma ayarları yapınca 190 a çıktı sende dene bence

Üye
5 HİZMET YILI
aga bence performans ayarları çek cpu ayarı çek hiç bir şeyi kalmaz

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bakım yapıp içini temizle termal macunu yenile fark olacaktir

Üye
5 HİZMET YILI
temizle iyice termal macun sür. Bunları yap ama format kendi tercihin.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Termal macun vs demiyeceğim herkes bahsetmiş zaten şu sıcak günlerde daha da ısınması normal istersen soğutma sistemini değiştirebilirsin ya da fazladan fan takabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1- bilgisayarı temizle (fiziksel olarak içini açarak tozları falan temizle kesinlikle en yararlı olacak etken)
2- özel bilgisayar temizleme programları kullan asc ccleaner vb.
3-driverları güncelle
4-eğer ortam çok sıcak ise bilgisayar ısınıyordur daha az verimlilik göstermesi normaldir macun sür
5-virüsler çok fazla kastırabiliyor güzel bi virüs taraması yap
6- son çare olarak format
1-Şimdi olayı şöyle özetleyim içini açamam çünkü videların üzerinde etiket var garantisi bozulur.
2-CCleaner var tam temizleme yaptım
3- driverler güncel
4-teraslı evdeyim sıcak ister istemez
5- virüs taraması yaptım 2 defa tam tarama kaspersky´dan

*Srürekli format atmak istemiyorum başka çözümler bulmak istiyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ilk önce pc de senin anti virüs göremediği malware yazılım kalıntısı olmuş olabilir bunu bir araştırman gerekli bazı malware yazılımlarını hiç bir malware anti virüs tarayıcı göremez sana önerebileceğim combofix programı ve gridinsoft anti-malware full pro olarak indir ama sağlam bir yerden indir pc yi bir tarat

driveridentifier diye bir program var ücretsiz ve tehlikesiz bir program bunla pc deki driverlarini kontrol et

Başlat>msconfig bölümündeki başlatma yerindeki sana engel olan bütun programları kapat
Not: msconfig de sistem pc in çalışan explorer ve win update programlarını elleme
Ama en son çaren klasik olarak format olsun dostum

İyi forumlar..

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum gereksiz uygulamaları sil gerekirse format attır ssd kartini yükselt en önemliside fanını temizlet ısınıyorsa problem

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayarinda Virsu Olabilir Btc Minner Gibi virus Taramasiya Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum ilk önce pc de senin anti virüs göremediği malware yazılım kalıntısı olmuş olabilir bunu bir araştırman gerekli bazı malware yazılımlarını hiç bir malware anti virüs tarayıcı göremez sana önerebileceğim combofix programı ve gridinsoft anti-malware full pro olarak indir ama sağlam bir yerden indir pc yi bir tarat

driveridentifier diye bir program var ücretsiz ve tehlikesiz bir program bunla pc deki driverlarini kontrol et

Başlat>msconfig bölümündeki başlatma yerindeki sana engel olan bütun programları kapat
Not: msconfig de sistem pc in çalışan explorer ve win update programlarını elleme
Ama en son çaren klasik olarak format olsun dostum

İyi forumlar..
Önerdiğin programları internetten bulurum ama senin önerebileceğin bir yer varsa link atma şansın var mı ?
Bana engel olan bütün programları kapatmıştım teşekkür ederim.
Dediğini uyguladıktan sonra tekrar dan bi kaç gün sınırlarını zorlayacağım pcnin eğer tekrar eskisi gibi olursa artık mecbur format :D

Yardımcı olan/olmayan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Önerdiğin programları internetten bulurum ama senin önerebileceğin bir yer varsa link atma şansın var mı ?
Bana engel olan bütün programları kapatmıştım teşekkür ederim.
Dediğini uyguladıktan sonra tekrar dan bi kaç gün sınırlarını zorlayacağım pcnin eğer tekrar eskisi gibi olursa artık mecbur format :D

Yardımcı olan/olmayan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Msconfig deki başlatma programlarını bile kapatsan pc biraz daha rahatliyor dostum ben bizzat denedim
%30 olarak pc yi rahatlatıyor hemde %30 ram ve cpu yemesinden biraz da olsun faydasını gorüyorsun

Üye
5 HİZMET YILI
Sana YouTubeden 1 kaç Kanal Söyliym Bende Kullanıyorum Bu Dosyaları Gözle Görülür Fark oluyor.
1 - Adamx
2 - Trimors
3 - Desparadoos

bunlara bir göz at dosyalar falan var pc hızlandırma diye indir hariden fark oluyor belki formattan kurtulursun...

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Gün geçtikçe bilgisayar eski halinden uzaklaşmaya başlar normaldir brom sana tavsiyem güzel bir temizlik yap termal macun yenile fan ile dikkatli ilgilen süpürgeyle temizleyeyim deme ters akım yaratırsın pc ölebilir dikkat et

Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayarciya gotur termal macun fan temizligi hepsini yapsin,performansin illaki artar aman diyim parcalari kaptirip gelme :D

Üye
5 HİZMET YILI
Google hesabı ile giriş yaptığında google play ile senkron olup ilerlemeni orada kaydediyor fb ile giriş yapmış olsan bu sorunu yaşamazdın verilerini ios'dan androide aktarmak için bir sürü uygulama mevcut google play store da ancak oyunlar için geçerli değil.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
driver güncellemeleri çok önemli onları yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...