Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar bu konumuzda sizlere her bilgisayarda olması gereken programları sıraladık.
yeni pc aldıysanız veya format attıysanız Pc nizde hangi programların bulunması gerektiğine dair hiç bir fikriniz yoksa bu yazı sizi sevindirecektir
Ben şahsen bu programları seçerken titiz davrandım.Bilgisayarınzda En üstün verimliliğinizi sağlayacaktır.
Umarım bu liste hoşunuza gider.

-işlemci programı- 1.CoreTemp

images (1).jpg

images (2).jpg

Bilgisayarınızın sıcaklığını ölçmek istiyorsanız ki ölçmeniz de gerek bu program çok işinize yarayacaktır
Şahsen ben kendim kullanıyorum ve öneriyorum.

asşağıdan indirebilirsiniz

(32 Bit İçin) Tıkla İndir ------>
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

(64 Bit İçin) Tıkla İndir ------>

-sistem hızlandırma_2.SpeedFan

indir.png

Bu uygulama Pc fanınız'ın RPM hızını test edebilir veya artırabilirsiniz SpeedFan uygulamasınıda kullanabilirsiniz

(32/64 Bit İçin) Tıkla İndir ------>

-program indirme-3.İnternet Download Manager

images (6).jpg

indir.jpg

İndirmeleriniz karışıyorsa yavaşsa size önereceğim bu program normal indirme hızını 5 kat artırıyor.
Ama dediğim gibi internette serial keyini bulmak zor bulunmaz değil ama bulmak zor.
bende kullanıyorum ve memnunum

( İnternet Download Manager 6.33.2 İndir ) Tıkla İndir ----->

( Satın al IDM ) Satın Al ----->

-video oynatım port u-4.VLC Media Player

images (8).jpg

Müzik,Film veya Video gibi bir çok dosyayı oynatabileceğiniz bir programdır .Bildiğiniz Gibi bazı video ları Windows MediaPlayer oynatamıyor.
Hem ses kalitenizi %100 den %200 e çıkarabileceğiniz bu programın çok işinize yarayacağını düşünüyorum

( 32 Bit İçin ) Tıkla İndir ----->

( 64 Bit için ) Tıkla İndir ----->

5.Program Yönetici (Kaldırıcı): İObit Uninstaller

images (9).jpg

güçlü, gelişmiş ve ücretsiz bir program kaldırma yazılımıdır. Kaldırılamayan programları kaldırmak için kullanılabilecek iyi bir yardımcı programdır
IOBit Uninstaller programını aşağıdaki linkten indirdikten sonra kurumulunu gerçekleştirin. Kurulum işlemi oldukça basittir ileri ileri son yöntemi ile kurulumu tamamlayın.

Örneğin silmesi oldukça zahmetli ve sorunlu olan IOBit Uninstaller i. Bu işlemi siz kaldırmak istediğiniz istenmeyen programlar için uygulayabilirsiniz.

-Sistem hızlandırma temizleme-6.Advanced SystemCare

indir (3).jpg

IObit yazılım şirketi tarafından üretilen başarılı bir sistem bakım ve optimizasyon yazılımıdır. Program , internet kullanımından , tarayıcı korumasına birçok önemli özelliği ile internette yapmış olduğunuz işlemleri güvenle yapmanızı sağlıyor. Windows 7 – Windows 8 kullanıcıları için çok faydalı bir program. Bilgisayarınızı ilk günki performansının sürekliliğini sağlamak için bu programı şiddetle tavsiye ediyorum.

( 32/64 Bit İçin ) Tıkla İndir ----->

7. ve eğlenceli program Android Emülatör MEmu.

MEmu.jpg

MEmu isimli bir emülatör, bilgisayarınızın işletim sistemini Android'e çevirerek işlemlerinizi bilgisayarınız üzerinden halletmenizi sağlıyor.

Dünyanın en çok kullanılan mobil işletim sistemi olan Android, büyük bir rekabet içerisinde olduğu rakiplerine (iOS ve Windows Phone) göre çok daha uyumlu bir işletim sistemi. Her türlü platformda kullanılabilen ve her işleminizi yapmanızı sağlayabilen Android işletim sistemi o kadar uyumlu ki bu sistemi başka cihazlarınızda çalıştırmanız bile mümkün. Çoğu Android kullanıcısının kullanmak için can attığı bu özellik, birkaç işletim sistemi (Remix OS gibi) veya uygulama ile kullanıcılara sunulmuştu ancak şimdiye kadar pek beğenilen bir çözüm ortaya çıkmamıştı. Android işletim sisteminin uygulamalarını, oyunlarını ve diğer özelliklerini başka işletim sistemleriyle çalışan bilgisayarlardan kullanıcılara sunmaya gönüllü olan "MEmu" isimli yeni bir emülatör, ücretsiz şekilde indirilmeye sunuldu.MEmu'dan kısaca bahsetmek gerekirse bu emülatör, asıl olarak Windows işletim sistemini kullanan bilgisayaların Android'i çalıştırması amacıyla üretilmiş bir emülatör. Geliştiricilerin söylediğine göre tüm Windows sürümlerinde kullanılabilen emülatör, aynı zamanda Windows tabanlı olan tabletlerde ve telefonlarda da kullanılabiliyor.
Android işletim sisteminde yaptığınız tüm işlemleri bilgisayarınızdan da yapabileceğinizin garantisini veren MEmu geliştiricileri bu emülatörün, bilgisayarın işletim sistemi olan Windows ve Android işletim sistemi arasında veri transferi sağlayabildiğinden de bahsetti. Yani Windows'a indirdiğiniz herhangi bir dosyayı bilgisayarınızda kullandığınız Android'e aktararak kullanabiliyorsunuz. Bu özelliğini ne çeşit işlemlerde kullanırsınız bilemem (!) ancak oldukça işe yarar bir özellik olduğu kesin. bu programda biraz uzun sürdüğümüzü anlıyorum ama gerçekten çok zevkli bir programdır.

(32/64 Bit için 9 Tıkla İndir ----->

8. VE SON Programımız Driver Booster

images (11).jpg

IOBit Driver Booster programı bilgisayarınızı analiz eder, güncellenmesi gereken sürücüleri size listeler ve bu sürücüleri tek tıklama ile güncellemenizi sağlar.

Böylelikle siz, ekran kartı, ses kartı, ağ kartı gibi kartlarınızın, sürücülerini üreticilerin sitelerinden teker teker kontrol etmek zorunda kalmazsınız.

Bulut tabanlı yapısı ile sürücülerin en son sürümlerini takip eder ve sizi haberdar eder

aşağıdan indirebilirsiniz

( 32/64 Bit İçin ) Tıkla indir ----->

Evet arkadaşlar konumuzun sonuna geldik bu konu için o kadar çok uğraştım ki bi beğeniyi hak ediyo bence

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
İşe yarar bir konu eline sağlık fan hızlandırma programını deneyeceğim şimdi :)
Teşekkürler

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Knk Hemen Hemen Bazıları Var Yok

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Driver güncelemek için driver booster değilde driver max tercih ederdim şahsen ben.
Driver max i ekleyebilirsin. driver booster tüm driverları bulmuyor
ama driver maxin cracklisini interneten bulup indirirsen efsane program bugün windows 10 kurdum.
driver booster 12 driver buldu driver max 23 tane :) burdan anlaşılır.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Driver güncelemek için driver booster değilde driver max tercih ederdim şahsen ben.
Driver max i ekleyebilirsin. driver booster tüm driverları bulmuyor
ama driver maxin cracklisini interneten bulup indirirsen efsane program bugün windows 10 kurdum.
driver booster 12 driver buldu driver max 23 tane :) burdan anlaşılır.
kalsın abi ya daha fazla uğraşamam xD xD :D :D

Üye
9 HİZMET YILI
driver booster pro ***** varmı benim pc bayagı eksik driver var
.NET Fremawork hatası alıyorum Micrasoft Visual C++ hatası kısacası bayagı hata var

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
güzel konu

Üye
7 HİZMET YILI
Eline Saglık Ama Driver Bosster'in Serial key Yi Olan Arkadaş Varsa Yardımcı Olabilirmi Benim PC De Var Arkadaşın pc ye kurucam serial bulamıyorum oyun desteklemeleri güncel değil arkadaşın pubg da hata veriyor
Not:Driver Bosster 6.4

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benimde aklıma ilk listede olmayan winrar geldi eskiden java'da gerekliydi fakat artık browserlerde otomatik java yüklü geliyor.Ayrıca benim gibi torrentle ugrasıyorsanız u-torrent ve deamon tools lite :D

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
iobitin programlarıyla haşır neşir olmanızı tavsiye etmem driver boosterdır advanded system care dir bunlar fazla kullanışlı değil.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çoğu var diyebilirim :)
Konu biraz daha güzel hazırlanabilirdi.
Onun dışında yararlı bir paylaşım.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Benimde aklıma ilk listede olmayan winrar geldi eskiden java'da gerekliydi fakat artık browserlerde otomatik java yüklü geliyor.Ayrıca benim gibi torrentle ugrasıyorsanız u-torrent ve deamon tools lite :D
onlar aklıma gelmişti ama yapacaktım ama bu kadar yeter dedim açıkçası gerçekten çok uğraştım bunun yeteceğini düşündüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...