☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
pc için en iyi oyun hangisi ban yemiyecekAşırı gömülmek ve vaktinin çoğu zamanını geçirmek istiyorsan MMORPG öneririm Metin2 PvP serverlerine bakabilirsin kolay başlangıçlı olanlarda zorlanmazsın
Bunu hiç oynamadım bunu deneyebilirim sağolasın.tomb raider serisi
Teşekkürler başkan. Bir bakayım demolarına. Saran olursa başlarım. Desteğin için sağol.Dostum online oyunlardan biraz uzak durup offline oyunlara yönelmek biraz daha iyi olur
Naild,g force,neighbours from hell 2 bu iyunlar eskide olsa tam kafa dağıtacak oyunlar
Demo değilde steamden orjinalleri mevcut eski ama yeni olan offline hikayeli oyunlara taş çıkarır 2008-2010 yapımı oyunlarTeşekkürler başkan. Bir bakayım demolarına. Saran olursa başlarım. Desteğin için sağol.
doğru direksiyon sistemiyle müthiş oyun bence ama konsoldaki televizyon vesaire ile çok daha iyi oluyo bence pc için harika değilFORZA HORİZON 4
Мы ищем хорошую игру для ПК.ну я турецкого не знаю. Я не понимаю, я просто хочу проверить сц
age of empires 4 , overwatch, Rainbow six siege, Genshin,, Baktın bunlarda hiç sarmıyo git anime izleOynanacak oyun kalmadı. LoL trolden geçilmiyor hepsi çoluk çocuk. Adama support al diyorsun assasin veya adc alıyor, biraz geriye düşünce ff veriyor, Çarpışma ruhu kalmamış, kimsenin tahammülü yok. CS desen afk gezen dolu. ETS desen sür sür yollar bitmiyor. genshin impact bir yerden sonra kendini tekrar edip duruyor. Eldenring oynadım bitti. Farcry serisini bitirdim. Assasincreeds serisini bitirdim. Crysis serisini bitirdim. Valla oyun kalmadı. Bana şöyle güzel oyunlar önerin de oynayayım .
Hepsini oynadım kankaage of empires 4 , overwatch, Rainbow six siege, Genshin,, Baktın bunlarda hiç sarmıyo git anime izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?