PC oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum online oyunlardan biraz uzak durup offline oyunlara yönelmek biraz daha iyi olur
Naild,g force,neighbours from hell 2 bu iyunlar eskide olsa tam kafa dağıtacak oyunlar 👍

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam cod serisini bitirebilirsin, aynı şekil gta seriside güzel müziklerle beraber zevkli oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Spider man remasterede ve spider man miles morales ikiside harika çok uzun sürmüyor oyunlar ama oynarken keyif alıyorsun hikayeden. GOW ve unchartedda çok iyi oyunlar.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Online tarafında Apex legends öneririm. Hikaye tarafında Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3 oynamanı şidddetle tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bunu hiç oynamadım bunu deneyebilirim sağolasın.
Post automatically merged:

Dostum online oyunlardan biraz uzak durup offline oyunlara yönelmek biraz daha iyi olur
Naild,g force,neighbours from hell 2 bu iyunlar eskide olsa tam kafa dağıtacak oyunlar 👍
Teşekkürler başkan. Bir bakayım demolarına. Saran olursa başlarım. Desteğin için sağol.

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
valla kanka sana sadece rust önerebilirim çok keyifli bir oyun en azından orada diğer oyunlardaki gibi fazla kalleşlik yok al yanına arkadaşını imparatorlugunu kur :D

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Teşekkürler başkan. Bir bakayım demolarına. Saran olursa başlarım. Desteğin için sağol.
Demo değilde steamden orjinalleri mevcut eski ama yeni olan offline hikayeli oyunlara taş çıkarır 2008-2010 yapımı oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oynanacak oyun kalmadı. LoL trolden geçilmiyor hepsi çoluk çocuk. Adama support al diyorsun assasin veya adc alıyor, biraz geriye düşünce ff veriyor, Çarpışma ruhu kalmamış, kimsenin tahammülü yok. CS desen afk gezen dolu. ETS desen sür sür yollar bitmiyor. genshin impact bir yerden sonra kendini tekrar edip duruyor. Eldenring oynadım bitti. Farcry serisini bitirdim. Assasincreeds serisini bitirdim. Crysis serisini bitirdim. Valla oyun kalmadı. Bana şöyle güzel oyunlar önerin de oynayayım .
age of empires 4 , overwatch, Rainbow six siege, Genshin,, Baktın bunlarda hiç sarmıyo git anime izle :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
age of empires 4 , overwatch, Rainbow six siege, Genshin,, Baktın bunlarda hiç sarmıyo git anime izle :D
Hepsini oynadım kanka :D Animeye başlarsam hayatım söner diye korkuyorum. Yoksa başlardım şimdiye :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
God of war, Spiderman Miles Morales, Rdr2 overwatch2, hades, dead cells aklımdakiler bunlar

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hikaye temalı oyunlar online olanlara göre daha keyif verici oluyor özellikle zor modda oynayıp bölüm geçmeye çalışınca. Hemde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Hangi tarz oyunları seviyorsan o türde hikaye mod oyunlara bak derim bi.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Warzone 2 ve overwatch 2 bakabilirsin. Ayrıyetten witcher 3 için nex gen update gelecek side-questler ile indirimde 15 tlydi almaınızı önerirdim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyun önerisi olarak rdr2 uncharted gow farcry 5 6 gibi oyunları denyebilirsin sistemin kaldırıyorsa

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
god of war denemelisin 2. oyun ragnarok pc sürümü yok henüz ama yakında oda gelir pc ye

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
valo apex varda var baska oyun istersen de sayabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...