Üye
Battlefield serisi güzel bence hocam öneririm. BF1 fetih modunda sürekli takılıyorum
valorant deneyebilirsin sitede hilesi var?Oynanacak oyun kalmadı. LoL trolden geçilmiyor hepsi çoluk çocuk. Adama support al diyorsun assasin veya adc alıyor, biraz geriye düşünce ff veriyor, Çarpışma ruhu kalmamış, kimsenin tahammülü yok. CS desen afk gezen dolu. ETS desen sür sür yollar bitmiyor. genshin impact bir yerden sonra kendini tekrar edip duruyor. Eldenring oynadım bitti. Farcry serisini bitirdim. Assasincreeds serisini bitirdim. Crysis serisini bitirdim. Valla oyun kalmadı. Bana şöyle güzel oyunlar önerin de oynayayım .
Dead Island'ın tüm serisini öneriyorumOynanacak oyun kalmadı. LoL trolden geçilmiyor hepsi çoluk çocuk. Adama support al diyorsun assasin veya adc alıyor, biraz geriye düşünce ff veriyor, Çarpışma ruhu kalmamış, kimsenin tahammülü yok. CS desen afk gezen dolu. ETS desen sür sür yollar bitmiyor. genshin impact bir yerden sonra kendini tekrar edip duruyor. Eldenring oynadım bitti. Farcry serisini bitirdim. Assasincreeds serisini bitirdim. Crysis serisini bitirdim. Valla oyun kalmadı. Bana şöyle güzel oyunlar önerin de oynayayım .
Uncharted: hirsizlar cetesi bence dene sistemin yetiyorsa bende var gayet sariyor ustamOynanacak oyun kalmadı. LoL trolden geçilmiyor hepsi çoluk çocuk. Adama support al diyorsun assasin veya adc alıyor, biraz geriye düşünce ff veriyor, Çarpışma ruhu kalmamış, kimsenin tahammülü yok. CS desen afk gezen dolu. ETS desen sür sür yollar bitmiyor. genshin impact bir yerden sonra kendini tekrar edip duruyor. Eldenring oynadım bitti. Farcry serisini bitirdim. Assasincreeds serisini bitirdim. Crysis serisini bitirdim. Valla oyun kalmadı. Bana şöyle güzel oyunlar önerin de oynayayım .
bak bunu denemedim. Bi deneyeyim bakalım Hazır valoya da üyeliğimiz yetmiyorkenUncharted: hirsizlar cetesi bence dene sistemin yetiyorsa bende var gayet sariyor ustam![]()
Fiyati da guzel ama haberin olsunbak bunu denemedim. Bi deneyeyim bakalım Hazır valoya da üyeliğimiz yetmiyorken![]()
Satın alacağımı kim söylediFiyati da guzel ama haberin olsun![]()
Kıbrısın hakkını veriyorsun hala bakSatın alacağımı kim söyledi![]()
![]()