PC oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Oynanacak oyun kalmadı. LoL trolden geçilmiyor hepsi çoluk çocuk. Adama support al diyorsun assasin veya adc alıyor, biraz geriye düşünce ff veriyor, Çarpışma ruhu kalmamış, kimsenin tahammülü yok. CS desen afk gezen dolu. ETS desen sür sür yollar bitmiyor. genshin impact bir yerden sonra kendini tekrar edip duruyor. Eldenring oynadım bitti. Farcry serisini bitirdim. Assasincreeds serisini bitirdim. Crysis serisini bitirdim. Valla oyun kalmadı. Bana şöyle güzel oyunlar önerin de oynayayım .
valla kral direksiyon seti alabiliyorsan asetta corsa oyna arkaya da spotifydan aç müziği keyfine bak bayağı sarıyor benden tavsiye :))

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Minecraft oyna knk qweqwe valla ne diyim tek oynarsan bir raddeye kadar sonrası sıkar arkadaşınla oyna yine bir raddeye kadar ama yapılacak sınır yok oyunda istediğini yap eğlen

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
rust önerimdir
apex kesinlikle tercihin olmalı diye düşünüyorum
iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oynanacak oyun kalmadı. LoL trolden geçilmiyor hepsi çoluk çocuk. Adama support al diyorsun assasin veya adc alıyor, biraz geriye düşünce ff veriyor, Çarpışma ruhu kalmamış, kimsenin tahammülü yok. CS desen afk gezen dolu. ETS desen sür sür yollar bitmiyor. genshin impact bir yerden sonra kendini tekrar edip duruyor. Eldenring oynadım bitti. Farcry serisini bitirdim. Assasincreeds serisini bitirdim. Crysis serisini bitirdim. Valla oyun kalmadı. Bana şöyle güzel oyunlar önerin de oynayayım .
Call of Duty® Modern Warfare® II Warzone™ 2.0 yada Vampire The Masquerade - Bloodhunt 2 kiside güzel tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valorant , LOL , metin 2 , mmorpg oyunlar , full guys , pubg steam , csgo steam oyunları falan iyi akşamlar STRANDED DEEP

Üye
3 HİZMET YILI
Hocam zulu var p2w olarak nitelendirilse de gercekten güzel zaman gecirebilecegin bir oyun ben yıllardır oynuyorum turnuvalar vs. oluyor yemeksepeti turnuvası kazanmıştım karnımız doymustu zulayı öneririm hayırlı forumlar

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Bannerlord oyna kanka bitirip bitirip modlarla yeniden oynayabilirsin sarar.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
metro 2033 redux zamanında ytden videosunu izlemiştim hoşuma gitmişti şuan indirimde oyun, ben aldım bir de kendim denicem siz de bakabilirisniz hocam

ANKA Akhenaton
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Valorant . pubg mobile veya steam pubg deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Project Zomboid al oyna 300 saatin rahat var.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
rust
god ow far
cs go
unturned
lol
pubg
bunları önerebilirim dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...