Uzman Üye
hdd alma kanka ssdini değiştirebilirsin
ekran kartı amd alma paran yetiyosa 1tb hdd yerine ssd al ekran alabiliyosan gtx 1650 alMerhabalar. Sistemimdeki parçalar bunlar, ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum şöyle yapsan şunu alsan daha iyi olur gibi önerisi olan var mı acaba ?
Almayı düşündüklerim
Ekran Kartı :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İşlemci :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Anakart : Asus TUF B-450 Plus Gaming
İşlemci : Ryzen 5 2600
Ekran Kartı : Sapphire rx560 4GB
Ram : Adata 32GB
SSD : 240 GB
HDD : 1 TB
Power : FSP 600w 80+ Bronze
amd 5600 öncelikle çok güzel bir tercih kendi klasmanında 5600x ile çok bir farkı yok eğer stok kullanacaksanız 2 max 3 fps fark, ekran kartına gelirsek illa nvidia olması gerekmiyorsa kesinlikle amd 6700xt öneririm fiyat olarak çok uygun yaklaşık 3070ti performansı veriyor.Bizzat denedim.Bir diğer ihtimalde yurtdışında yaşayan tanıdığınız varsa Asus tuf 3070ti şuan indirimde 12bin tl civarına geliyor almanya mediamarkt bakabilirsinizMerhabalar. Sistemimdeki parçalar bunlar, ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum şöyle yapsan şunu alsan daha iyi olur gibi önerisi olan var mı acaba ?
Almayı düşündüklerim
işlemci için5600x daha ileriye dönük olur ssd artırsan daha rahat edersinMerhabalar. Sistemimdeki parçalar bunlar, ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum şöyle yapsan şunu alsan daha iyi olur gibi önerisi olan var mı acaba ?
Almayı düşündüklerim
rtx 1060 alMerhabalar. Sistemimdeki parçalar bunlar, ekran kartı ve işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum şöyle yapsan şunu alsan daha iyi olur gibi önerisi olan var mı acaba ?
Almayı düşündüklerim