- Yasaklandı
Banlı Üye
Evet Arkadaşlar Başlıkdada Gördüğünüz Gibi Pcde Rules Of Survival Açılmıyor,Oyunun Logosu Geliyor Sonra da Hiç Bir Tepki Vermeden Kapanıyor Yardımcı Olursanız Sevinirim
Oyun Daha Açılmıyor Bile Sorunun Hileyle Alakası Yokbende böğle birşey olmadı direk açtı hayret nasıl oldu sizde
Oyun Daha Açılmıyor Bile Sorunun Hileyle Alakası Yok
Oyun Daha Açılmıyor Bile Sorunun Hileyle Alakası Yok
adam oyun açılmıyor diyor sen barkod okuttunmu diyorsunacaba bu oyun pc ve mobil arasında eşleştirme yaptınmı hem mobil sürümü var hemde pc de. mobilden pcdeki versiyonu barkot var okuttunmu yani eşleştirme
ozaman resim atsin nasıl anlayalımadam oyun açılmıyor diyor sen barkod okuttunmu diyorsun
Burda Resimlik Bi Durum Yok Fakat Açıldıktan Sonra Gelmeme İçin 5 sn Video Çekebilir Fakat Sen Okumadan Yorum Yapar Gibi Yorum Yapıyorsun.ozaman resim atsin nasıl anlayalım
Burda Resimlik Bi Durum Yok Fakat Açıldıktan Sonra Gelmeme İçin 5 sn Video Çekebilir Fakat Sen Okumadan Yorum Yapar Gibi Yorum Yapıyorsun.
Videoyada Gerek Yok Diyorum Oyunun Logosu Geliyor Ve Oyun Açılmıyor Bunlar Barkod vs diyorBurda Resimlik Bi Durum Yok Fakat Açıldıktan Sonra Gelmeme İçin 5 sn Video Çekebilir Fakat Sen Okumadan Yorum Yapar Gibi Yorum Yapıyorsun.
Anladım Kardeşim Ben Derdini Sen Youtube Üzerinden Çözümlere Baktınmı Yoksa Bakmadan Direk Buraya Konumu Açtın ?Videoyada Gerek Yok Diyorum Oyunun Logosu Geliyor Ve Oyun Açılmıyor Bunlar Barkod vs diyor![]()
Evt İnternet Üzerinden Araştırma Yaptım En Sonda Çözümü Bulamayınca Buraya Konu AçtımAnladım Kardeşim Ben Derdini Sen Youtube Üzerinden Çözümlere Baktınmı Yoksa Bakmadan Direk Buraya Konumu Açtın ?
Kardeşim Ben Araştırma Yapayım Bulunca Çözümünü Yazarım Buraya.Evt İnternet Üzerinden Araştırma Yaptım En Sonda Çözümü Bulamayınca Buraya Konu Açtım
Driver Booster 5 i Kur Kardeşim Onla Driverlarını Güncelle Pcni Kapat Aç Çözülür.aynısı bendede oldu çozemedim
kardesim ben zaten laptap bana verdigi programı kurdum o yuklememısmıdır o driveriDriver Booster 5 i Kur Kardeşim Onla Driverlarını Güncelle Pcni Kapat Aç Çözülür.