Pc Seçimli Oyun Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhabalar 1 hafta önce the walking dead final season u bitirdim oyuna o kadar kaptırdım ki seçimli oyunları sömürmeye başladım ama pc için çok fazla seçimli oyun yok var mı Telltale games'in yaptığı gibi oyunlara önerisi olan?
Not : Twd, The Wolf Amoung Us , Life is Strange dışında.

Son düzenleme:
very strong
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yani Açikcasi oyuna para vermeyi sevmiyorum Çabuk biten oyunlar haricinde satin aliyorum diyer türlü Önericegim bir oyun var fakat biteli çok oldu:(:( Ama tercigim internet üzeri oyunlar hemen bitmez misela

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
GTA 5 ,Pubg ,Fornite

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bildiklerim ile Önceliğim Skyrim onun dışında Fallout New Vegas. Son olarak ise The Witcher 3 ve ben oynamadığıma da pişman oldum.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Detroit Become Human, oynabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Pc için demiştim?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sağol sonunda anlamlı yorum :d

Hatta sana direkt Skyrim diyeyim neden diyeceksin çünkü biraz araştırmaların sonucunda Nexus denilen bir mod göreceksin ve emin ol Skyrim oyununu çok farklı bir oyuna döndürüyor. Gerek grafiksel, gerek animasyonları ve temaları ile seçip ekleyeceğin modlar oyuna renk getiriyor. Bunun harici Modların özellikle en çok tercih edilen modların Türkçe dil destek paketleri dahi mevcut. Umarım düşünürsün, yardımcı olabilip fikir verebildi isem ne mutlu bana.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hatta sana direkt Skyrim diyeyim neden diyeceksin çünkü biraz araştırmaların sonucunda Nexus denilen bir mod göreceksin ve emin ol Skyrim oyununu çok farklı bir oyuna döndürüyor. Gerek grafiksel, gerek animasyonları ve temaları ile seçip ekleyeceğin modlar oyuna renk getiriyor. Bunun harici Modların özellikle en çok tercih edilen modların Türkçe dil destek paketleri dahi mevcut. Umarım düşünürsün, yardımcı olabilip fikir verebildi isem ne mutlu bana.
Biraz bakınayım da araştırırım sağolasın.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Late Shift Oyna Seçimliden kastın oyun senin seçimlerine göre yön buluyor bundan bahsediyorsun sanırım
Oyun çok zevkli Türkçesi var mı hatırlamıyorum ama ingilizcen iyiyse daha da zevkli oluyor :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Late Shift Oyna Seçimliden kastın oyun senin seçimlerine göre yön buluyor bundan bahsediyorsun sanırım
Oyun çok zevkli Türkçesi var mı hatırlamıyorum ama ingilizcen iyiyse daha da zevkli oluyor :)
Evet onu kast ettim ama bitirdim Late Shift'i :d Sağol öneri için. Şu an Twd : Michonne indiriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...