Nasıl yaramıyor ? imkansız yaramaması fark oldugu bariz belliişe yaramıyor
Bir faydamız olduysa ne mutlu bana kardeşimsağolasın işime yaradı
Rica ederim kardesımTeşekkürler eline sağlık
Kardesım bende eskıden ıyı olmayan kulaklık vardı dogru eqoleyzr ayarını yaparsan cıztırdı almassın ses cogalır ve adamın sesnı gerıden ala bılrısın denemekte fayda varkulaklığım kötü pubg oynuyorum ses aynen az diyelim ben bunu yükledim. ayak seslerini daha erken alabilir miyim sizce ?
ayrıca başka bir programdan denediğimde ses cızırtılı gelmeye başlamıştı bu program da böyle bir sorun var mı?
rica ederım kardesım umarım faydalı olmusturYararlı konu eline sağlık
o zaman indiricem mecbur denicem ama doğru ekolayzır nasıl bulacam bilmiyorum yinede bir karıştırayım bakalımKardesım bende eskıden ıyı olmayan kulaklık vardı dogru eqoleyzr ayarını yaparsan cıztırdı almassın ses cogalır ve adamın sesnı gerıden ala bılrısın denemekte fayda var
once resımdekı gıbı bır dene belkı uygun olabılıro zaman indiricem mecbur denicem ama doğru ekolayzır nasıl bulacam bilmiyorum yinede bir karıştırayım bakalım
peki öncekine göre performans açısı güzelmi
• Windows 10
• Windows 8 veya 8.1
• Windows 7
.Programın setup dosyasını rardan cıkartıp kuruyoruz
.Program kurulduktan sonra tamamen kapatıp Pacth dosyasını programın kurulu oldugu yere atıyoruz
.Patch dosyasını yonetıcı olarak calıstırıyoruz ardından patch yazan butona basıyoruz
işlemler bu kadar daha sonra programı acıp kullanabılırsınız
Benim kullandığım ayarlar resimdeki gibi sizde kendize uygun ayarları ayarlayıp kullana bilirsiniz.
![]()
![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tabıkı fark oldugu asırı belırgınpeki öncekine göre performans açısı güzelmi
şimdiden teşşekürlerimi iletirim ♥tabıkı fark oldugu asırı belırgın
Önemli degıl kardesım sonucu yazarsan sevınırım <3şimdiden teşşekürlerimi iletirim ♥
deniyorum
Hacım yankı yapınca kulak acıtıyor bunu nasıl engelleyebilirim?Önemli degıl kardesım sonucu yazarsan sevınırım <3