Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar pc yi 1909 sürümüne alıcam C diskindekileri D diskine atsam pc sıfınırlanırsa d diskindekiler kalırmı yoksa sıfırlanırmı (aynı harddisk içinde 2 disk var C ve D)
Kanka C diskinde windows'un var D diskine format attığında silmez yani biçimlendirmez isen birşey olmaz dosyaların yerinde durur ama c diskini silmen şart window'u oraya kurduğun için lazım olan dosyalarını D diskine at dostum C diskini biçimlendir ve sonra formatı attığın zaman D diskinden yine dosyalarını alabilirsin
dostum sistem diski c diski olduğu için c diskine format atabilirsin sadece
d diskine fotoğraf ve oyunları atabilirsin disk seçme bölümünde c diskine format atmak için seçebilirsin dostum
Kanka C diskinde windows'un var D diskine format attığında silmez yani biçimlendirmez isen birşey olmaz dosyaların yerinde durur ama c diskini silmen şart window'u oraya kurduğun için lazım olan dosyalarını D diskine at dostum C diskini biçimlendir ve sonra formatı attığın zaman D diskinden yine dosyalarını alabilirsin