Pc Sistem Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler laptopdan masaüstüne geçicem bu sistem işimi görür mü ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Direk Böylemi Kullancaksın Ekleme Parça Yapcakmısın

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
işlemcinin ne kadar eski olduğunu göstermemek için açıklamaya koymamışlar :9 işlemci çok eski büyük ihtimalle ve ramler 1600 mhz ekran kartı iyi ama gerisi biraz kötü sana kalmış alıp almamak

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hayır görmez. Milattan önceden kalan parçalara 1050ti eklemişler sadece. Paranı buna vereceğine çöpe atarsan daha iyi performans alırsın. Üzerine biraz daha ekleyip 3-3.5k arası bir pc topla

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
işlemcinin ne kadar eski olduğunu göstermemek için açıklamaya koymamışlar :9 işlemci çok eski büyük ihtimalle ve ramler 1600 mhz ekran kartı iyi ama gerisi biraz kötü sana kalmış alıp almamak
i5 2. nesil işlemci

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kötü be dostum,bir tek ekran kartı güzel biraz daha para koy ve şunu al
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
7 HİZMET YILI
böyle ucuz makinelerde genelde işlemci olarak Dizüstü işlemcilerini kullanıyorlar ben şahsen önermiyorum yükseltme şansın bile olmuyor geleceğe yönelik hiç bir şeyi yok

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bunlar para tuzağı dikkat et. eğer monitör parası da ekleyeceksen itopyanın troya serilerine bakabilirsin. yanında kulaklık klavye monitör ve f/p bir bilgisayar olan set seridir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
işlemcinin eski olduğu belli olmasın diye manşete atmamışlar. işlemci i5 2520m yani 2. nesil ve üretim yılı 2011'in ilk çeyreği. ayrıca bununla kalmayıp mobile işlemci var yani dizüstü işlemcisi. kardeşim bunlar eski sistemleri parlatıp satmaya calışan dolandırıcılar. bi sürü sayfa var aynı bunlar gibi bu işi yapan. ve hepside eski kullanılmış entegreleri kullanıyorlar. bu sistem çöp. daha iyi araştırarak daha iyi sistemler bulabilirsin bi de itopyadan kendi sistemini topla bence bi bak fiyatlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...