bilgisayarcıya götür farklı bir güç kaynağı takıp denemesini iste internet kafeler felan açıkBabam elektrikci zaten .......... oda bulamadı
Eğer internetten kasana uyumlu fan bulabilirsen sipariş et taktır. Yapamam diyorsan teknik yardım almalısın.Pc nin kendisinde 3 tane fan vardı ama 1 tanesi çalışmıyodu ama böyle bi sorun yoktu . Bozuk fan biraz sıkı o yüzden dönmüyor ne yapıcam bilemedim bende onu söküp aldım kasadan . Nasıl tamir edebilirim ?
Şuan hiç güç geliyor mu? Pc kendisini güvenliğe sokup kapatıyor olabilir...CPU nun macunlarını değiştirçtermal macunun yoksa diş macunu süre...Soğutucu tam temas etsin cpu ya....Babaniz psu yu kontrol ettimi kısa devre var mı diye?Merhaba dün gece bilgisayarım güç kesmeye başladı . Bu sabah ise temelli gücü kesip birdaha açılmadı 2 saattir uğrasiyorum fakat bir çözüm bulamadım .
Bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi ?
Ayrıca anakartın üzerindeki kondensatörler dengesiz güç sebebi ile şişme yapmış olabilir karta giden bütün elektriği kes 15 dakika bekle...Buda olmazsa anakarta güç kaynağından gelen bağlantıları sök tekrar tak...4-6 ya da 8 pinli bir kablo olucak ona benzer başa ibr tane daha olucak dişlileri kırmadan değiştir...öyle dene...power butonuna gelen başka bi kablo var onu anakartdan resetle değiştir...eğer butonda sıkıntı varsa resetle powerlarsın...Ekran kartı v.b varsa sök fazla güç tüketen gearları cıkar psu yetmiyor olabilirŞuan hiç güç geliyor mu? Pc kendisini güvenliğe sokup kapatıyor olabilir...CPU nun macunlarını değiştirçtermal macunun yoksa diş macunu süre...Soğutucu tam temas etsin cpu ya....Babaniz psu yu kontrol ettimi kısa devre var mı diye?