ramleri 2 kere kontrol ettim onlarda bir sorun olmadığını düşünüyorumRam leri yuvaya düzgün oturtmamış olabilirsin çıkarıp tekrar takmayı dene.
neyi anlamadın dostum çok karışık yazdığımı düşünmüyorum.Çok anlamadım
Fanların hepsi dönüyor mu ? panelleri doğru bağladığından emin misin?ramleri 2 kere kontrol ettim onlarda bir sorun olmadığını düşünüyorum
Post automatically merged:
neyi anlamadın dostum çok karışık yazdığımı düşünmüyorum.
fanların hepsi dönüyor tek tek baktım elektrik vs hepsine gidiyor.Fanların hepsi dönüyor mu ? panelleri doğru bağladığından emin misin?
Statik elektriklenme olmuş olabilir, son olarak bios pilini çıkartıp sistemi açın, sonra pili takın hata düzelirse load optimized default yaparak devam edebilirsinz.fanların hepsi dönüyor tek tek baktım elektrik vs hepsine gidiyor.
sorunu anlamadınız sanırım görüntü hiç gelmiyor yani güvenli mod vs açamıyorum.güvenli moddan çalıştırıp aygıt yöneticisinden güncelmi diye kontrol et
denedim lakin olmadı en son işlemciyi söküp taktım bios ekranını gördüm anca cpu ısı değerı çok yüksek gösterdi 88 derece kadar 2 gün hiç çalışmamış pc nasıl olur da başlangıc sıcaklığı 88c olur anlamadım son çare termal macunu yenileyecem.Statik elektriklenme olmuş olabilir, son olarak bios pilini çıkartıp sistemi açın, sonra pili takın hata düzelirse load optimized default yaparak devam edebilirsinz.
o zaman fanlar hiç dönmezdi falan ...demekki bi kabloyu yanlış takmışsınız falan
hdd bağlantısı kontrol ettinmi belki orda bi gevşeme vardırHerkese hayırlı geceler dilerim başlıkta belirttiğim gibi bugün pc temizliği yaptım ancak tüm bileşenleri doğru yere koymama rağmen pc görüntü vermiyor ekran kartı , işlemci vs tüm fanlar çalışıyor elektrik gidiyor ancak görüntü yok yaklaşık 3-4 dk kendi kendine çalışıyor sonra pc kendini kapatıyor sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler.
çok teşekkür ederim sorunu 1 hafta önce kadar çözdüm ram bozulmuşKabloların takılı olduğundan emin ol ( ekran kablosu genelde temizler esnasında yerinden yarı olarak çıkabiliyor )
Ram yerine tam oturmuyor olabilir ve RAM slotlarının içine bir şey kaçmadığına emin ol
Kısa devre olma ihtimali var kabloların birbirine temas etmediğinden emin ol.
Bios pilini çıkaracaksan ( arkadaşlar tavsiye etmiş ) ters çevirip yerine tak 15-20 sn bekle sonra düzeltip tak. Bu şekilde statik elektrikten de kurtulmuş olursun
Ramleri kontrol et sonra ekran kartını çıkar tak işlemci doğru yerleştirilmiş filan falan ama kablolarada bakmayı unutma umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler dilerimHerkese hayırlı geceler dilerim başlıkta belirttiğim gibi bugün pc temizliği yaptım ancak tüm bileşenleri doğru yere koymama rağmen pc görüntü vermiyor ekran kartı , işlemci vs tüm fanlar çalışıyor elektrik gidiyor ancak görüntü yok yaklaşık 3-4 dk kendi kendine çalışıyor sonra pc kendini kapatıyor sorun ne olabilir şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?