波マリファナ
Ultra Üye
Arkadaşlar önümüzdeki ay 10bin tlye sistem topluyorum elimdeki parayı sonuna kadar değerlendirdiğim bir sistem ancak şöyle bir durum var evde ps4 ve düzgün bir laptop var ps4de de gtav rdr2 fifa pes 2-3 tane de dijital oyun var şimdi sizce oyun için pc toplamaya gerek var mı elde hazır bunlar varken vazmı geçeyim kararsız kaldım bu ay içinde para tam denkleşiyor
Sistem:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Spire Soğutuculu)
Ana kart:
Bellek (RAM):
Ekran Kartı:
Güç Kaynağı:
Kasa:
Harddisk (SSD):
Monitör:AOC CQ32G1 32 inç 1ms 144Hz FreeSync 2K QHD Curved Gaming Monitör
sistemin tutarı 9700tl monitör dahil baya iyi ama sizce elimde ps4 ve pc varken almalı mıyım alınmalı mı üniye gidiyorum okul ev derken zaman kalır mı ki şöyle bir durum var ps var evde o ps ile bile artık oynamıyorum ancak canım toplamak istiyor sizce nasıl bir yol izlemem gerek?
Sistem:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Spire Soğutuculu)
Ana kart:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bellek (RAM):
Giriş Yap
Ekran Kartı:
Giriş Yap
Güç Kaynağı:
Giriş Yap
Kasa:
Giriş Yap
Harddisk (SSD):
Giriş Yap
Monitör:AOC CQ32G1 32 inç 1ms 144Hz FreeSync 2K QHD Curved Gaming Monitör
sistemin tutarı 9700tl monitör dahil baya iyi ama sizce elimde ps4 ve pc varken almalı mıyım alınmalı mı üniye gidiyorum okul ev derken zaman kalır mı ki şöyle bir durum var ps var evde o ps ile bile artık oynamıyorum ancak canım toplamak istiyor sizce nasıl bir yol izlemem gerek?