dolar düşse bile parçaların fiyatlarının düsmesi biraz sürüyor kankam,doların düşmesi hayal bizim içinbeni dinlersen doların düşmesini bekle şimdi alma zarar edersin.
düşmeye düşecek ben şuan aldım 4600 tl ye tamam biraz fazla ama bunun hakkı 4000 tldolar düşse bile parçaların fiyatlarının düsmesi biraz sürüyor kankam,doların düşmesi hayal bizim için![]()
emin ol bro 4bin bile değil onun hakkı ama elimiz kolumuz bağlı.düşmeye düşecek ben şuan aldım 4600 tl ye tamam biraz fazla ama bunun hakkı 4000 tl
emin ol bro 4bin bile değil onun hakkı ama elimiz kolumuz bağlı.
estağfurullah brom öyle demek istemedim yanlıs anladınyok yok 4 bin tl yazılımcıyım ben anlıyorum kardeşim benim pc yi benden iyimi bilcen![]()
kafaya koymuşsa arkadaş alacak daha beklemez kimse erkek tarafı özellikle bu konudaestağfurullah brom öyle demek istemedim yanlıs anladınhaddinden fazla pahalı onu demek istedim.
evet bende acele edip almışstım sonra biraz pişman oldum ama iyikide almısımkafaya koymuşsa arkadaş alacak daha beklemez kimse erkek tarafı özellikle bu konuda
hep öyle olur ama sonra bir bakarsın senin aldığın pc den daha iyisi daha iyi indirime düşerevet bende acele edip almışstım sonra biraz pişman oldum ama iyikide almısım![]()