Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende toplicam pc doların düşmesini bekliyorum hacım şu an hiçte uygun bir zaman değil aksine pc toplanmayacak bir zaman covid falan da var dolar da arşa çıkmış
Ne kadar beklersen alman zorlaşıyor. Ben yaşadım. Alıcaktım sonra bekleyeyim belki indirimler vs. olur diye. O zaman paraya ihtiyacım oldu maalesef para elimden gitti. Yani hazır elinde para varken alabilirsin. 3000 TL değilde 4000 - 5000 TL civarı para yap ki güzel sistem alasın.
Dolar aldı başını gidiyor askerliğim var benimde aklımdaki plan ise +6 ek olarak yapıp paramı biriktirdiğim zaman umuyorum ki dolar düşer ve sistemimi toplarım, şuanda toplasan 3.000TL alacağın bilgisayar seni fazla götürmeyecektir ortamın yumuşamasını bekle ve dolar düştüğü zaman sistemini topla.
Dolar kuru 6.90 - 6.75 arasında geziyor düşüceğini sanmıyorum hiç bir zaman aksine düşmedi tam olarak yükselmişti yine aynısı olacak malesef bana göre. Paraya ihtiyacı olan ve kredi çekip hazır PC toplayan kişilere bakabilirsin sahibinden.com'da oluyor genellikle 3500-4000'e tüm GÜNCEL oyunları 1080p Ultrada'da oynatacak PC alabilirsin. Veya akakçe.com / itopya / vatan computer gibi şirketler haftada bir indirim yapıyor onlarıda gözlemeyi unutma.
bu soruyu en son sorguğumda dolar 2 liraydı hala bilgisayar alamadım
Post automatically merged:
itopya gibi bir bilgisayar toplama sistemi olan siteden uygun ve uyumlu parçaları seçip sepete ekle . akakçe tarzı yerlerdende o parçaları uygun olarak ayrı yerlerden al sıfır olarak en uygun ve sorunsuz böyle dizersin uyumsuzluk derdinde olmaz
ya da letgoda ikinci el laptop dizip satanlar var2 3 bin liraya güzel kasalarbulabilirsin