Onaylı Üye
unlost x i öneririm aga düşük bütçeli güzel pc
Fıyat ne kadar acabagiyabyte b450m s2h soket am4 ddr4 gaming
amd ryzen 5 2600 soket am4 mpk işemci
apacer pahnther 8 gb ddr4 3000mhz 8gb gaming ram
xfx rx 580 xxx edition 8 gb ddr 5 gaming ekran kartu
corsair carbide spec-05 camlı gaming kasa
cosair 6000 80+ power
fiyat performasn ta iyi dostum
bnde biraz beklemeyı düşünüyorum zaten bu aralar teknolojıye yaklaşamıyoruz zatennBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBunu öneririm lakin 6 ay önceki fiyatı 3750 ₺ aralarındaydı. Yani şuan çok pahalı. $ kuru epey yükseldiğinden dolayı şahsen şuan için sistem toplamanı önermem. Beklemelisin bence. Yinede senin kararın tabi sen bilirsin. Fiyatına göre bunu öneririm.
yalnız ben parçaları teker teker bilemediğim için hazır almayı düşünyorumkanka bence itopyadan kendine göre toplayabilirsin fiyatı pahalı gelirse sistemi not al kendin ayrı ayrı parçalarını al topla
tam tersi değilmi bu beladan sonra dolar düşer herhalde ,sanıyorum, galibaunlostun pc ler güzel bu arada alıyorsan şimdi al coronadan dolayı dolar tavanı bulacak 8tl yi görecek
ya düşerse n olacakdolar düşmez arkadaşlar dolar düşmez tüm dünya giricek bu krize sizce türkiye girmeyecek mi dolar düşmez sen şimdi all
ne almıştın sorması ayıp ayrıca oyunları hangi ayarda oynuyorsunsana önerim teknobiyettikden bakman orda bu fiyatlara güzel indirimler yakalayabilirsin ben ordan aldım hazır toplanmış sistem aldım gayet memnunum