Onaylı Üye
PC Toplucam Arkadaşlar
Bütçe 3.000-5000 arası
Bütçe 3.000-5000 arası
Ayn abimde ordan topladı 4 5 ay önce fiyatları da indirim falan olunca gayet uygun oluyor ve baya güvenilir bir siteDostum itopya ya gir ordan kendi isteğine göre topla fiyatları hemen hemen piyasa seviyesinde
♥♥♥
On numara sitedir hem guvenilirAyn abimde ordan topladı 4 5 ay önce fiyatları da indirim falan olunca gayet uygun oluyor ve baya güvenilir bir site![]()
Orayı unutmuştum orası da iyi baya özellikle Cuma günleri saat akşam 22de indirimli ürünler oluyor sürekli onu takip et cuma günü bi bak stoklarla sınırlı ürünler geliyorİncehesapta güzel sistemler olabiliyor takiip etmek lazım
Orayı unutmuştum orası da iyi baya özellikle Cuma günleri saat akşam 22de indirimli ürünler oluyor sürekli onu takip et cuma günü bi bak stoklarla sınırlı ürünler geliyor
itopya candır enis kiraz oğlundan mı öğrendin sen de ?Dostum itopya ya gir ordan kendi isteğine göre topla fiyatları hemen hemen piyasa seviyesinde
♥♥♥
izmirde oturuyorum kardeşimDostum İstanbul'da oturuyorsan itopya var kadiköy acıbadem tarafında şu an hala açık dikkatli bir şekilde oraya gidip 4000 tl arası pc arıyorum diceksin adamlar senin ile ilgilenecekleriyi günler
Ona baktımda AMD işlemci kullanıyor galiba ben rtx 960 dan sonrasını istiyorum dostumUnlost'un eco sistemlerine bak istersen
fiyat ortalaması nedir bunun?gtx 1650s ve r5 2600x
kaç fps veriyor pubg de kardeşimveya rx 590
Post automatically merged:
1000 tl yede rx 570 var oda iyi
Post automatically merged:
fiyat ortalaması yaklaşık 3200 tl falan