Üye
M.2 Yuvasının Daha İyi Soğutma İçin Ekran Kartının Altında Olmasını Tavsiye Ettiler.Üstte Olursa Ekran Kartının Isısı M.2 Ssd'ye Gittiği İçin Performansı Düşüyormuş.O Yüzden Buradaki Anakartı Tercih Ettim.Selamun Aleykum; (Selam Vermek Sünnet Almak İse Farz'dır.)
Dostlar Bu Yaz Sonu Pc Yükseltmeyi Düşünüyorum . Şuan Ki Kullandığım Çoğu Parçalar Eski Olduğu İçin Topluyorum Da Denilebilir . 7000 TL Bütçem Var . Sizce Bu Donanımları Almalı Mıyım ? Sizin Yerine Önerebileceğiniz Donanımlar Var Mı ? Şimdiden Teşekkürler.
Asus Prime A320M-K AM4 Soket Anakart
AMD Ryzen 5 3600
Acer Nitro VG252QXbmiipx Monitör
Team Group T-Force Vulcan Z 16 GB
James Donkey JD1024 SSD (1 TB)
Rampage Raider Bilgisayar Kasası
Trust GXT 180 Kusan Pro Mouse
Frisby PAN Klavye
Not : Burada Olmayan Diğer Donanımlar Var. Sadece Bu Donanımları Yükselteceğim .
Dipnot : Lütfen 7000 TL'yi Aşmasın .
Teşekkürler. Önerine Bakacağım Dostum .Trust GXT 180 Kusan Pro Mouse bunu G300s ile depişebilirsin oyunlarda daha cok macro + cok guzel dpı ayarı var tavsıyem g300s dır
Önerin İçin Teşekkürler Lakin Önerdiğin Anakartın M.2 Yuvası Yok Dostumanakartı bununla değiştirmeni öneririm.
asus prıme a320m-f alabilirsin.
Ekran Kartım Var Dostum Önerin İçin SağolHERMES-A3660SX/AMD Ryzen 5 3600/ASUS TUF 3 GTX 1660 SUPER OC 6GB/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar şuna bakabilirsin buda iyi
Bu Anakart İntel İşlemciler İçin Dostum. Anakartın Am4 Soket Olması Lazım.GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA 1151P DDR4 SES GLAN HDMI SATA3 USB3.1 ATX
BUDA GUZEL ASLINDA DOSTUM
Ekran Kartı Ve Güç Kaynağı Var Dostum . Diğer Öneriler İçin Teşekkürler.1660super+ryzen 5 3600+ b450+ 480 ssd+ 600w 80plus + 2x8 ram li bir pc yi 5600 5700 e bulabilirsin
Ekran Kartım Var Dostum Sadece Konuda Bahsettiğim Donanımları Alacağım .rtx 2060
incehesap sitesinde uygun fiyata toplarsın kral https://giphy.com/kkYbDLFmNvO4ESelamun Aleykum; (Selam Vermek Sünnet Almak İse Farz'dır.)
Dostlar Bu Yaz Sonu Pc Yükseltmeyi Düşünüyorum . Şuan Ki Kullandığım Çoğu Parçalar Eski Olduğu İçin Topluyorum Da Denilebilir . 7000 TL Bütçem Var . Sizce Bu Donanımları Almalı Mıyım ? Sizin Yerine Önerebileceğiniz Donanımlar Var Mı ? Şimdiden Teşekkürler.
Asus Prime A320M-K AM4 Soket Anakart
AMD Ryzen 5 3600
Acer Nitro VG252QXbmiipx Monitör
Team Group T-Force Vulcan Z 16 GB
James Donkey JD1024 SSD (1 TB)
Rampage Raider Bilgisayar Kasası
Trust GXT 180 Kusan Pro Mouse
Frisby PAN Klavye
Not : Burada Olmayan Diğer Donanımlar Var. Sadece Bu Donanımları Yükselteceğim .
Dipnot : Lütfen 7000 TL'yi Aşmasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?