Evkurdan bilgisayar alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar öncelikle.

Evkurdan pc almak isteyen çok kişi olduğunu farkettim diğer forumlarda gezinirken gördüm. Bizim forumdada varsa aydınlatayım istedim.

Öncelikle evkurdan PC alınırmı konusuna geleyim. | Alınır.
Alınır çünkü evkur tercih eden insanın kredi kartı yoktur. Kredi kartın yoksa alıcaksın. Ha peşin veririm diyorsan İncehesap gibi sitelerden zaten alırsın ama elden taksit alınacak en iyi yer orası maalesef.

Şimdi gelelim Pc kalitesine.
Gayet kaliteli donanımları var ancak upgrade edilmesi gerekiyor çünkü ryzen 3 3100 sistem gördüm bugün evkurda yanında gt730 var. Yani bu demekki upgradeye açık bir sistem. ryzen 3 3100 gtx1060 bile besler yakın zamanda 2. el 1060 alıp yanına koyarsın. Onun dışında evkurdan pc almadan önce ürün bilgisi kısmını okuyun.

Yorumlara çıkıp, öylede böylede, alınmazda, çöpte yazmayın. maalesef 4klık pcyi 6kya alıyoruz evkurdan ama kredi kartı olmayan arkadaşlarımız bunu göze almış zaten o yüzden boş boş konuşup kafa yormaya gerek yok.

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Denize düşen Evkur'a sarılır mantığı... Alınır fakat o paraya değmez be kardeşim. Aylık 400-500 verebileceksen biriktir tek tek parçalarını al, acelen yoksa 7-8 aya zaten sistemi toplarsın. 5 para etmez parçalara gidip değerinin 2-3 katını vermek kadar saçma bir şey yok. 2 elektrik kesintisinde tüm sistemin çöp olacaksa veya aldığın SSD 2 ay sonra bozulduğunda üstüne bir de 2 kat para verdiğinde daha çok üzüleceksin. Ayrıca çoğu kurumsal markada ihtiyaç kredileri var. Ben bu ürünü almak istiyorum diyorsun gittiğin satıcıda(örneğin Vatanda) sana ING gibi bankalardan acil ihtiyaç kredisi veriyor, o parayla satın alabiliyorsun sistemini. Daha sonra aylık olarak ING'ye ödüyorsun paranı. "İnatla ben dolandırılmak ve kazıklanmak istiyorum; pls" diyorsan buyur al.

Son düzenleme:
E6 36 Yeraltı yerimiz sokaklar
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
yani ben niyeyse evkura karşı hep ön yargılı davranmışımdır

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hocam adamlar illa zorla alın demiyor ki. Beğenmeyen başka bir yerden alabilir. Dozunda eleştiri yapılabilir ancak çamur atmaya gerek yok.

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Evkurdaki beğendiğin bir sistemi kendin parça halinde alsan daha ucuza getirebilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
çok teşekkürler bilgilendirme için yararlı olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Pc toplama da her daim aynı parçayı en uyguna neresi satar oraya bakarım şahsen. Tek tek bulup ayrı ayrı yerlerden sipariş verir ve parçaları birleştiririm. Zaten parçaların artık hepsinin garantisi oluyor. Güvenilir yerlerden aldıktan sonra evkurmuş , vatanmış tercih meselesi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evkur kesinlikle önermiyorum. Bir kere ödeme yöntemleri sıkıntılı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Evet evkurdan PC alınır lakin bir birim fiyatı olan ürüne 3 birim fiyat ödüyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
maalesef durumu olmayan kart limiti yetmeyen evkur gibi yerletden almak zorunda kalıyor üzücü.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum kredi kartı ile alakası yok, ben geçen sene bilgisayar topladım annemler internetten siparişe hiç uygun bir gözle bakmadığı için evkurdan almaya kararlıydı ancak bir şekilde yalvardım yakardım o parayı annemin banka kartına attırıp internetten sipariş verdim, 5000tl lik kasayı internetten 3500tl ye aldım kalan 1500tl ye de kendime güzel bir 144hz monitör çektim şuan valorant da akıyorum. kredi kartı bir engel değil illa ki çözülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...