Çözüldü Pc Virüs ve tehdit koruması / Kayıt defteri düzenleyici Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1.png
2.png

Yukardaki resimlerde görüldüğü gibi Virüs ve tehdit koruması kapalı gözüküyor bir türlü açamıyorum. sonra ara butonundan regedit bölümünden Kayıt defteri düzenleyici bölümünden Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender ... açtığımda Windows Defender yok gözükmüyor Windows Defender nasıl ekleyebilirim. yardımlarınızı rica ederim.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
banada olmustu. ben üsendiğim icin regedite girmek yerine defender controlden acmıstım. sizde defender controlden acabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
banada olmustu. ben üsendiğim icin regedite girmek yerine defender controlden acmıstım. sizde defender controlden acabilirsiniz.
Kardeşim ben onu yapıyorum zaten benim problemim üste belirtiğim hatayı düzetmek. Format da attım değişin bir şey yok bir şey engelliyor ama ne
Virüs ve tehdit koruması sayfasındakini kapalı olanı açık duruma getirmek ve Kayıt defteri düzenleyici deki Windows Defender yazısını yerine getirmek.... Saygılar.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kardeşim ben onu yapıyorum zaten benim problemim üste belirtiğim hatayı düzetmek. Format da attım değişin bir şey yok bir şey engelliyor ama ne
Virüs ve tehdit koruması sayfasındakini kapalı olanı açık duruma getirmek ve Kayıt defteri düzenleyici deki Windows Defender yazısını yerine getirmek.... Saygılar.
Windows sürümünüz ve versiyonunuz nedir. Sürüm ve versiyonu aynı olan bir arkadaş kayıt defterindeki yerini bulup adını ve değerleri size söyler ve siz de manuel bir şekilde eklersiniz.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
SFC kullanmanızı öneririm

Başlat tuşuna basın ve CMD sözcüğüne yazın, komut istemine sağ tıklayın ve yönetici olarak Çalıştır'ı seçin, aşağıdaki komutları tek tek girin ve ardından Enter tuşuna girin:

•- DISM.exe /Online /Temizleme-görüntü /Scanhealth
•- DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
•- DISM.exe /online /cleanup-image /startcomponentcleanup
•- sfc /scannow

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
DISM.exe /online /cleanup-image

SFC kullanmanızı öneririm

Başlat tuşuna basın ve CMD sözcüğüne yazın, komut istemine sağ tıklayın ve yönetici olarak Çalıştır'ı seçin, aşağıdaki komutları tek tek girin ve ardından Enter tuşuna girin:

•- DISM.exe /Online /Temizleme-görüntü /Scanhealth
•- DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
•- DISM.exe /online /cleanup-image /startcomponentcleanup
•- sfc /scannow
Merhaba, denedim hiç bir şeye yaramadı olmadı...

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 76622Ekli dosyayı görüntüle 76623

Yukardaki resimlerde görüldüğü gibi Virüs ve tehdit koruması kapalı gözüküyor bir türlü açamıyorum. sonra ara butonundan regedit bölümünden Kayıt defteri düzenleyici bölümünden Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender ... açtığımda Windows Defender yok gözükmüyor Windows Defender nasıl ekleyebilirim. yardımlarınızı rica ederim.

Merhaba , başka fikri olan varmı konu ile alakalı düzeltebilmek için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...