Puffin
Süper Üye
hayır 20 k tutmaz kartla 17 ye falan tertemiz sistemekran kartıda koysan orta seviye 20 bin k güzel para
hayır 20 k tutmaz kartla 17 ye falan tertemiz sistemekran kartıda koysan orta seviye 20 bin k güzel para
2. el tertemiz bir ryzen 5 3600 buldum 2700e aldım sıra ekran kartındaEkran kartını sıfır alıp geri kalan parçaları ikinci el alırsan alınır ama full+full sıfır bir kasa almak akıl işi sayılmaz diye düşünüyorum.
Ne kadar beklersen o kadar yükselir çünkü daha düne kadar baktığım 3.345TL lik monitör şimdi 3750TL yani ne kadar beklersen o kadar artar fiyatlar, malum ekonomik sebeplerden dolayıMerhabalar 1-2 aya PC dizmeyi düşünüyorum. Arkadaşım şu anda 12300 TL'ye 3050'li süper bir kasa yakaladı ve aldı sizce bende hemen almalı mıyım yoksa dolar-PC fiyatları düşecek o zaman mı alayım? Almak istediğim ekran kartı 1660 Super veya RTX 3050. Hem PC almak istiyorum ancak aklıma PC fiyatlarının düşebileceği geliyor sonra hemen al daha düşmez kısacası kafam bayağı karışık.
valla artacağı kadar arttı ya beklesemmi diye düşünüyorumNe kadar beklersen o kadar yükselir çünkü daha düne kadar baktığım 3.345TL lik monitör şimdi 3750TL yani ne kadar beklersen o kadar artar fiyatlar, malum ekonomik sebeplerden dolayı
pc fiyatları düştüğünde al daha uygun olurMerhabalar 1-2 aya PC dizmeyi düşünüyorum. Arkadaşım şu anda 12300 TL'ye 3050'li süper bir kasa yakaladı ve aldı sizce bende hemen almalı mıyım yoksa dolar-PC fiyatları düşecek o zaman mı alayım? Almak istediğim ekran kartı 1660 Super veya RTX 3050. Hem PC almak istiyorum ancak aklıma PC fiyatlarının düşebileceği geliyor sonra hemen al daha düşmez kısacası kafam bayağı karışık.