Seçkin Üye
intel olmazmı neden illa ryzenkanka zaten en iyi seçenek ryzen serisi, çünki en yeni nesil işlemci serisi ve en kaliteli işlemci serisi bu arada arkadaşın adına sevindim![]()
intel olmazmı neden illa ryzenkanka zaten en iyi seçenek ryzen serisi, çünki en yeni nesil işlemci serisi ve en kaliteli işlemci serisi bu arada arkadaşın adına sevindim![]()
adamın parayla ilgili bir sorunu yokmuş gibime geldi reis ondanama oda çok pahalı dğeilmi ya ? adama çok pahalıya patlar![]()
tamamda adam amd istiyor ben ona neden intel önereyim ki?intel olmazmı neden illa ryzen
bütçe ne kadar ona göre r7 serisinden önerebilirimarkadaşıma pc topluyorum işlemci lazım ekran kartı rtx 2070 bi işlemci amd istiyorum
cevabına benım mesajımı eklemıssın onun için dedim yoksa bende biliyorum amd istediginitamamda adam amd istiyor ben ona neden intel önereyim ki?
ha bro onu yanlıslıkla diğer adam sandım ya kusura bakmacevabına benım mesajımı eklemıssın onun için dedim yoksa bende biliyorum amd istedigini
yok onemli degil kardeşim canın sagolsunha bro onu yanlıslıkla diğer adam sandım ya kusura bakma
ama adamın ana kartı amd ye uyumlu intele değil o yüzden amd önermemizi istiyor xdSen bilirsin ama intel bence şaşma
ryznenle aynı işlemci kıyaslanırsa amd bence daha sağlam gibi yeni nesillerdeSen bilirsin ama intel bence şaşma