12 Eyl 2018 #1 ProRaze P Uzman Üye Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 167 Tepki puanı 26 Yaş 46 8 HİZMET YILI bu Power shell calişmayi durdurdu hatasi veriyor bide google chrome hay aksi diyor bunlari nasil cözerim
bu Power shell calişmayi durdurdu hatasi veriyor bide google chrome hay aksi diyor bunlari nasil cözerim
12 Eyl 2018 #2 iiCaptanTR IS INSANE BRO Onaylı Üye Katılım 2 Ocak 2017 Mesajlar 53 Tepki puanı 6 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Bu Linke Göz At DERİM Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
12 Eyl 2018 Konuyu başlatan #3 ProRaze P Uzman Üye Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 167 Tepki puanı 26 Yaş 46 8 HİZMET YILI power shell pc kaldirmaya calişiyorum ben düzeltmek değil kardeşim burda fotosu calişmayi durduruyor şuan küfür edicem programa Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap memory actiğimda hata veriyor file corrupted Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Eyl 2018 Oyla 0 Olumsuz oyla
power shell pc kaldirmaya calişiyorum ben düzeltmek değil kardeşim burda fotosu calişmayi durduruyor şuan küfür edicem programa Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap memory actiğimda hata veriyor file corrupted
12 Eyl 2018 #4 The Originals T Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta. Süper Üye Katılım 22 Ara 2017 Mesajlar 1,461 Çözümler 1 Tepki puanı 542 8 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Burdam tam anlamiyla kaldir mevcut kodlarda var cmd uzerinde kaldirabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Burdam tam anlamiyla kaldir mevcut kodlarda var cmd uzerinde kaldirabilirsin
24 Eki 2018 #5 ByGençTürk B Üye Katılım 13 Eyl 2018 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 27 7 HİZMET YILI Bilgisayarı Her Açtığımda Bu Çıkıyor Kendi Açılıyor Nasıl Düzelte Bilirim Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Eki 2018 Konuyu başlatan #6 ProRaze P Uzman Üye Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 167 Tepki puanı 26 Yaş 46 8 HİZMET YILI ne izliyon ki bildirim ayarindan kapat o reklamlar nerden geliyor diyeceksen başka siteden bildirim ac diyosan Oyla 0 Olumsuz oyla
ne izliyon ki bildirim ayarindan kapat o reklamlar nerden geliyor diyeceksen başka siteden bildirim ac diyosan
24 Eki 2018 Yasaklandı #7 kral234576 K Banlı Üye Katılım 10 Ara 2017 Mesajlar 1,484 Çözümler 2 Tepki puanı 505 8 HİZMET YILI ByGençTürk' Alıntı: Bilgisayarı Her Açtığımda Bu Çıkıyor Kendi Açılıyor Nasıl Düzelte Bilirim Genişletmek için tıklayın ... r@klam engelleyici kullan virüs bulaşmış galiba Oyla 0 Olumsuz oyla
ByGençTürk' Alıntı: Bilgisayarı Her Açtığımda Bu Çıkıyor Kendi Açılıyor Nasıl Düzelte Bilirim Genişletmek için tıklayın ... r@klam engelleyici kullan virüs bulaşmış galiba
24 Eki 2018 #8 #AlbatroZ Seçkin Üye Katılım 15 Eyl 2016 Mesajlar 588 Tepki puanı 121 Ödüller 11 9 HİZMET YILI ByGençTürk' Alıntı: Bilgisayarı Her Açtığımda Bu Çıkıyor Kendi Açılıyor Nasıl Düzelte Bilirim Genişletmek için tıklayın ... Malwarebytes ile taratırsan sorunun çözülür Oyla 0 Olumsuz oyla
ByGençTürk' Alıntı: Bilgisayarı Her Açtığımda Bu Çıkıyor Kendi Açılıyor Nasıl Düzelte Bilirim Genişletmek için tıklayın ... Malwarebytes ile taratırsan sorunun çözülür