Pc her saniye de siyah ekran veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Pc her saniye siyah ekran veriyor sonra tekrar masaüstü açılıyor ama sonra yine siyah ekran ve böyle devam ediyor.Sanki pc yeni açılmış ve masaüstü yüklenir gibi her siyah ekrsn aldığında.Böyle olduğu için hiçbir şey açamıyorum.Nasıl çözebilirim?

NOT:Dün bi güncelleme vardı bugün 10.20 ye zamanlamıştım ama bu saatte pc açık değildi.
Görev yöneticisini açabildim zar zor oradan explorer.exe'yi kapatmaya çalışıyorum ama erişim engellendi diyor ve bir sürü (yaklaşık 4-5 tane) Windows sorun bildirme var ve onları da kapatsam tekrar geri geliyorlar.Ve arada 1 hoparlörden ses geliyor
Şimdi ctrl+alt+del yaparak görev yöneticisini açtım oradan explorer.exe'yi durdurmayı başardım ve siyah ekran gelip gitme sorunu ortadan kalktı ama explorer.exe'yi tekrar çalıştırsam aynı sorun bir daha gelecekmiş gibi geliyor bana

SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPARAK DÜZELTTİM

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Benim bilgisayarımın kasası yok monitör ve kasa birleşik.Monitörüm açık olduğu hâlde sanki explorer.exe her saniye açılıp kapanıyor gibi
all-in-one kullanıyosun anladığım kadarıyla. virüs programıyla taramanı öneririm. sistemsel bir arıza da olabilir. görev yöneticisinden yüksek ram veya cpu kullanımı olan bir program varsa tahminimce virüs kaynaklı olabilir. diğer bi ihtimal olan sistemsel arızayı da temiz bir işletim sistemi kurarak çözebilirisin.

he bir de ihtimali az olsa da donanımsal olarak görüntü işleme biriminden kaynaklı da olabilir. bir bilene götürmeni tavsiye ederim

iyi forumlar, geçmiş olsun

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bende de git gel yapıyodu siyah ekran internettki çözümler işime yaramadı tamire verdim 30 dkda hallettiler

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tam sorununuzu anlayabilmiş değilim ama sanırım bunu diyorsunuz sistem aşırı yavaş çalışıyorsa donmalar oluyorsa tıklamalar yaptığımızda windows durduruldu diyorsa exe kaynaklı virüs olabilir kaspery ve(=veya) Malwarebytes yükleyip taratın veya trojan remover kurun sonrasında format atın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
öncelikle irtenetten çözümlerine bakmanı tavisye ederim yoksa bir bilgisiyarcıya veya bu işi bilen bir tandığın varsa onlara götürebilirsin yada monitör bozuksa yenisini almalısın

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ilk yüklediğin programı kaldır düzelmez ise formatla temiz çözüm bu

Üye
5 HİZMET YILI
Benimde veriyordu ayarlarda pcnin güç kullanımı azalttım simdi vermiyor ekran kartı eskiyince oluyor die biliyorum bide görüntü kablosunuda deişmiştim

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ekran kartinin girisinde sıknti olabilir yada ekran kartin cok isiniyordur. Sen bi baktir ona. Benimde islemci cok isindiginda oyle oluyordu temizledim duzelmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...