PC yavaş açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Selamlar benim yaklaşık 4 yıldır kullandığım bir bilgisayar var ve çok yavaş açılıyor özetlemek gerekirse,arkadaşta 11 yıllık laptop var ben pcyi kapatıp açana kadar o 5 kere falan açar (uyku modu değil)sistemimde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum neyden kaynaklı olabilir?

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşınızda SSD olabilir, Harddiskiniz de sorun olabilir veya OS'in kurulduğu depolama bölümü sorunlu, hasarlı olabilir. Boot hızının yavaşlaması bir çok sorun ortaya çıkarır. Belirli bir şey yazmadığın için sana olabilecek şeyleri yazdım. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hangi bölüm yavaş ? düğmeye basıp windows logosuna kadar geçen süremi ? yoksa windows logosundan masaüstünün kullanılabilir hale kadar geçen süremi ?

Kartal sinek avlamaz
Süper Üye
5 HİZMET YILI
kankam youtubede birçok video var ama benim sana tavsiyelerim arasında
1-masaüstü duvar kağıdını tek renk yap
2-bilgisayardaki gereksiz dosyaları kaldır
3-masaüstündeki gereksiz uygulamaları masaüstünden kaldır ya da bir klasör oluştur ve o klasörün içine koy
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

Üye
10 HİZMET YILI
biliyosundur ama bende bi tavsiyede bulunmak istedim ssd hard disk kullanmıyorsan 4gb lık bir flash bellekle read boster çalıştırabilirsin sisteme bi nebze olsa fayda edicegini düşünüyorum arkasından bilgisayarından disk çözümlemeyi yapıp disk hatalarını onarabilirsin çalıştıra %temp% yazıp ordaki çöpleri temizleyebilirsin bilgisayarındaki driverlerini güncel tutmana bak eger hala kasmalar devam ederse bilgisayarına temiz bi format at

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarın Kaç Senelik Olmuş Onların Bakımını Yapman Lazım Ama SSD Felan Takabilirsin Yoksa Etki Edebilir

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
ssd dışında bir önerim var bilgisayarın başlangıçta spotify discord steam vs şeyleri açıyorsa onları başlangıçta kapatabılırsın teamwiever verırsen sana yardımcı olabılırım.

LEFTSPACEX。。。
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bilgisiyarında büyük ihtimal HDD var kardeşim ssd takmayı dene?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...