Pc ye 21.5 inç monitörden aşagısını görüntü vermiyor neden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meybuz DAYI
Onaylı Üye
Ödüller
3
Casper bir pcm var gecenlerde casper monitorum kırıldi baska monitor aldim pc 18.5 acılırken casper yazısından sonra ekran siyah oluyor ekran vermiyor kırık olana 21.5 inç olana bağladıgımda ekran veriyor neden pc yi güvenli moda alıp görüntü bağdaştiricisini devre disi birakinca goruntu veriyor ama pubgde wolfteamda patates grafik oluyor neden acana pc 21.5 inc den asagisini kabulmü etmiyor iki monitorde 60 hz di biri 18.5 inç diğeri 21.5 anakart kalfırmıyor opabilirmj yardık

Banlı Üye
Ödüller
2
ekran kartın ile ilgili sanırım

Onaylı Üye
dostum problem ekran kartından olabilir driver booster yükleyip driverların güncel olup olmadıgınada bak derim

Onaylı Üye
Casper bir pcm var gecenlerde casper monitorum kırıldi baska monitor aldim pc 18.5 acılırken casper yazısından sonra ekran siyah oluyor ekran vermiyor kırık olana 21.5 inç olana bağladıgımda ekran veriyor neden pc yi güvenli moda alıp görüntü bağdaştiricisini devre disi birakinca goruntu veriyor ama pubgde wolfteamda patates grafik oluyor neden acana pc 21.5 inc den asagisini kabulmü etmiyor iki monitorde 60 hz di biri 18.5 inç diğeri 21.5 anakart kalfırmıyor opabilirmj yardık
ekran kartı ile ilgili dostum overloc yapmayı dene bakmanını öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
Bence bi tamirciye götür derim eğer garantisi bittiyse

Onaylı Üye
Ödüller
7
Bendede casper var ben hiç öyle bir sorun ile karşılaşmadım driverin güncelmi?

Onaylı Üye
Ödüller
1
Bios güncelle varsa yapmanı tavsiye ederim ve bios ayarlarını sıfırla pc açıkken ekran kartı driver kurulumu tekrar yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
yeni aldığın monitörde bi sıkıntı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
Knkm ekran kartından dolayı oluyordur drive ı güncelle videoları var yt da bulursun.

Meybuz DAYI
Onaylı Üye
Ödüller
3
Meybuz DAYI
Onaylı Üye
Ödüller
3
Knkm ekran kartından dolayı oluyordur drive ı güncelle videoları var yt da bulursun.
gittim bilgisayarcıya 21.5 mönitörü baglayınca ekran geldı 21.5 altı ekran vermıuyo ekran kartı ve monıtor uyusmazlıgı sanırım soruın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.