ekran kartı ile ilgili dostum overloc yapmayı dene bakmanını öneririmCasper bir pcm var gecenlerde casper monitorum kırıldi baska monitor aldim pc 18.5 acılırken casper yazısından sonra ekran siyah oluyor ekran vermiyor kırık olana 21.5 inç olana bağladıgımda ekran veriyor neden pc yi güvenli moda alıp görüntü bağdaştiricisini devre disi birakinca goruntu veriyor ama pubgde wolfteamda patates grafik oluyor neden acana pc 21.5 inc den asagisini kabulmü etmiyor iki monitorde 60 hz di biri 18.5 inç diğeri 21.5 anakart kalfırmıyor opabilirmj yardık
Dostum overlock felan ne o nasil yapiluyorekran kartı ile ilgili dostum overloc yapmayı dene bakmanını öneririm
youtube falan videolar var yada bilen bir kişi ile görüşDostum overlock felan ne o nasil yapiluyor
Kanka ekran kartını devre dısı bıraktım monitor calsiiyor ama oyunlar patates grafik ekran kartini etkinlestirince ekran gidiyorekran kartın ile ilgili sanırım
anlamadım knk nasıl oluyor ekran kartını nasıl devre dışı bırakıyorsunKanka ekran kartını devre dısı bıraktım monitor calsiiyor ama oyunlar patates grafik ekran kartini etkinlestirince ekran gidiyor ekran kartı nasıl iptal ediyorsun
overclock bilen biri yapmalı kanka o düz program felan indirerek değilde biosdan yapılan overclock var o da tehlikeli işin ehline götür derimDostum overlock felan ne o nasil yapiluyor
Yok vala bi 21.5 inç mönitör bulim alicam denicem calisacakminoldu hallettinmi kankam
Güncel driverler driver boster 9 kulanıuom bi tavsiyeniz varmi driver guncelemesi içinBendede casper var ben hiç öyle bir sorun ile karşılaşmadım driverin güncelmi?
gittim bilgisayarcıya 21.5 mönitörü baglayınca ekran geldı 21.5 altı ekran vermıuyo ekran kartı ve monıtor uyusmazlıgı sanırım soruınKnkm ekran kartından dolayı oluyordur drive ı güncelle videoları var yt da bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?