arkadaşlar internetten bi dosya indirdim bilgisayara virüs bulaştı kafasına göre bir sürü prgram indiriyor görev yöneticisinden sonlandırıyorum tekrar açılıyor dosya konumunu aç'a gidip dosyalarını siliyorum tekrar geliyor. varmı bi yardımcı olucak
arkadaşlar internetten bi dosya indirdim bilgisayara virüs bulaştı kafasına göre bir sürü prgram indiriyor görev yöneticisinden sonlandırıyorum tekrar açılıyor dosya konumunu aç'a gidip dosyalarını siliyorum tekrar geliyor. varmı bi yardımcı olucak
eğer hiç bir öneri işe yaramadıysa tavsiyem formattır çünkü hallettiğiniz sanarsınız yine biryerden patlak verir benimde görev yöneticisi açılmıyordu bir yöntem yaptım işe yaradı once sonra tekrar geldi
csgo key hilesi denerken benimde başıma gelmişti, saat gece 2 gmod oynarken birden oyun alta aldı mouse kendi kendine profilime girip skinlerimi sanırım heçkır arkadaşla hiç bişey karşılığı takas etti hayatımda yaşadığım en korkunç anlardan 1 tanesi
benim şimdiye kadar kullandığım en iyi programlar malwarebytes ve kaspersky bunları indirebilirsen eğer bence çözersin olmaz ise diğer arkadaşların dediği gibi format tek çare
combofix i bir dene olmazsa format at formattan sonra deepfreeze yükleyebilirsin
deepfreeze yüklersen virüs girse bile yeniden başlattığında pc eski haline geri döner.