bilgisayara virüs bulaştı kurtulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Selamlar dostlarım kısaca derdimi şöyle anlatayım bu siteden değil xxx sitesinden pubg mobile emülatör mobil gösterme yani bypass hilesi arıyordum ne zamandır bi tane buldum daha doğrusu bir çok kez denedim hep ban yedim fakat bundaa setup lu dosya indi kesin virüs dedim yinede kurdum bilgisayara dünya kadar saçma sapan dosyalar kurdu geri kapatmıyoda kapatamadım bir türlü sonra pc kapandı tekrar açıldı açılırken windows başlatılıyor yazarken ekranlar silikleşmiş bilgisayar aşırı donup drop yiyor görev yöneticisinde dünya kadar saçma sapan programlar açıldı ve en kötüsü format atamıyorum başka pc den win7 yükledim flasha hep format atardım format yeri gelmiyor format dosyaları silinmişmi diye bakayım dedim pc yi açtım tüm dosyaları .execopa diye bembeyaz bi açılmayan dosya yapıyor pc gg yani lütfen için işinden cıkamadım virüs programlarına güvenmiyorum ccleaner de işe yaramadı lütfen bi yardımcı olun :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bilgisayar tamircisine git pc yi bozma derim onlarda premium virüs programları var temizlerler virüsü ucuz maliyetle

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aga bilgisayara kaliteli virüs yedirmişssin hddyi yakıp çöpe at yada bilgisayarcıya fln götür :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
En saglıklısı format attırman ama salam bı vürüs programıylada cözülebilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hemne win 10 tolls indir başka pc format başlat çok kolay toplarsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
malwarebytes isimli ücretsiz bir anti virüs programı var kullanmanı tavsiye ederim herhangi bir sıkıntısını görmedim ben bu programı kullanarak bilgisayarı virüsten arındırıp daha sonrasında format atmayı deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Combofix adlı uygulamayı indir,acayip işe yarıyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
malwarebytes isimli ücretsiz bir anti virüs programı var kullanmanı tavsiye ederim herhangi bir sıkıntısını görmedim ben bu programı kullanarak bilgisayarı virüsten arındırıp daha sonrasında format atmayı deneyebilirsin
nasıl olur bilmiyorum ama programı kurdum pc kendini yeniden başlattı ve program yok şaka gibi :D
Post automatically merged:

Combofix adlı uygulamayı indir,acayip işe yarıyor
deniyorum dostum inşallah olur

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Fidye virüsü bulaşmış sana. Pcdeki herşeyini kaybedeceksin maalesef tabi yedekleri varsa geri yüklersin formattan sonra. O pcye sadece format atarak geri çevirebilirsin ama içindeki her şeyi silmek zorundasın.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I think you may need to reformat your system to get rid of the virus or bring it to a repair shop at least

Üye
7 HİZMET YILI
virüs programları bi yere kadar temizliyor illa ki kalıcak içerde virüs en kein çözüm format :/

Üye
5 HİZMET YILI
herkesin tavsiye ettiği gibi ben de formatı tavsiye ediyorum kendin bir şey deneme uzmanına götür yaptır

Üye
5 HİZMET YILI
format dışında bir çözüm bulursan buradan bilgilendirir misin ?

Üye
5 HİZMET YILI
çok önemli dosyan yoksa format en iyisi ve arkada gözün kalmaz en azından bence...

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
mcafee üyeliği bul birisinden yada satın al kur gerisini tam tarama yap gerisini mcafee halleder

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
temiz kurulum ve format tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
dostum bu geçen sene başıma geldi. bu virüsün adı ransomware ve dünyada hackerların en çok para kazandığı virüs. büyük şirketlerin dosyalarını şifreleyip para koparıyorlar. c diskine bakarsan bir not defteri dosyası olması lazım 900dolar verirsen dosyaların kilitlerini açarız diye. bu virüsün bazı türlerini kıran program emsisoft'ta ücretsiz mevcut. kesinlikle dene. fakat sürekli yeni versiyonları çıkıyor ve yeni versiyonlarına decryptor gelmesi uzun sürüyor. emsisoft'u dene. olmazsa beklemen lazım bu türü için decryptor çıkmasını fakat süresi belirsiz. format kurtulursun ama bütün dosyaların gider :( internette "ransomware" konusunu araştır.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar her şey için çok geç bugün uyandığımda bilgisayar hiç açılmıyor nasıl bir şeye cattim ilginç şuan telefondan yazıyorum PC gg easy basıyorum tuşa bu ekran geliyor hangisini secersem seçeyim kendi kendini resetleyip hep aynı sayfa geliyor bi çok virüsle karşılaştım bu ilk oldu taktik plsIMG_20200930_153833.jpg

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum bilgisayarı sistem yeri yüklemeyi yap oda olmadı regeditten yapıcaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...