Pc'de internete bağlı gözüküyorum ancak oyuna ve google sitelerine giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese selamlar, HandyCafe adlı uygulamayı denemek amacıyla bilgisayarıma indirmiştim ancak sonrasında sildim oyuna girmek istiyorum girmiyor internete bağlı hiçbir uygulamaya girmiyor discord skype vs. google'da arama yapıyorum sayfa açılıyor ancak internet sitelerine girmek istiyorum hepsinde de ... adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir diyor youtube ve facebook'a giriyor sadece bu nasıl iş anlamadım host dosyasını da temizledim bu indirdiğim uygulamadan sonra böyle oldu bu internet cafe uygulaması ne gibi zarar vermiş olabilir ki pc'ye lütfen yardımcı olur musunuz ?
restart atman gerek modeme de pc ye de

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Farklı cihazlardan denediğinde internet erişimi var ise bilgisayarında olan bir trojan cihazının internete bağlanmasını engelliyor olabilir

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese selamlar, HandyCafe adlı uygulamayı denemek amacıyla bilgisayarıma indirmiştim ancak sonrasında sildim oyuna girmek istiyorum girmiyor internete bağlı hiçbir uygulamaya girmiyor discord skype vs. google'da arama yapıyorum sayfa açılıyor ancak internet sitelerine girmek istiyorum hepsinde de ... adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir diyor youtube ve facebook'a giriyor sadece bu nasıl iş anlamadım host dosyasını da temizledim bu indirdiğim uygulamadan sonra böyle oldu bu internet cafe uygulaması ne gibi zarar vermiş olabilir ki pc'ye lütfen yardımcı olur musunuz ?
ağ ve paylaşım merkezine gir handycafeyi devre dışı bırak sil kendi ethernetini etkinleştir.
knk öncelikle sorun giderici kullan arızaya göre bir yol dene , baktın olmuyor dns veya vpn ayarlarında değişiklik yap ama kalıcı çözüm istiyorsan illa internet şirketi ile konuşup durumu anlat
iss ile ne alakası var niye boş boş oyalıyorsun insanları?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ağ ayarlarını kontrol etmeyi deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
modemde sıkıntı olabılır
Post automatically merged:

olursa haber verırsın olmazsa donersın
Post automatically merged:

cozum bulabıldınız mı

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
İnternetin dsl kablosunda sorun olabilir bir kontrol et reisim yoksa müşteri temsilcileri ile iletişime geç ekip yollarlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bu tür bir sorun, genellikle bilgisayarınıza zarar verebilecek kötü amaçlı yazılımlar veya sistem yapılandırmalarında yapılan değişiklikler nedeniyle ortaya çıkabilir. HandyCafe gibi bazı uygulamalar, bilgisayarınıza zararlı yazılımlar veya sistem ayarlarında değişiklikler yapabilir. Bu nedenle, bilgisayarınızı taratmak ve zararlı yazılımları temizlemek önemlidir.

Önerilerim:

1. Güvenilir bir antivirüs yazılımı kullanarak bilgisayarınızı tarayın ve zararlı yazılımları temizleyin.
2. Bilgisayarınızda son zamanlarda yapılan değişiklikleri gözden geçirin ve HandyCafe gibi potansiyel olarak zararlı yazılımların yüklenip yüklenmediğini kontrol edin.
3. Hosts dosyasını kontrol ederek, zararlı yazılımların veya kötü niyetli yazılımların eklediği potansiyel girişleri temizleyin.
4. Tarayıcı ayarlarınızı kontrol ederek, gizli olarak yapılmış değişiklikleri gözden geçirin ve varsayılan ayarlara geri döndürün.
5. Bilgisayarınızı güncelleyin ve güvenlik güncellemelerini yükleyin.
6. Eğer sorun devam ederse, bilgisayarınızı bir teknik destek uzmanına veya bilgisayar onarım uzmanına göstermek faydalı olabilir.

Bunlar adımların yanı sıra, bilgisayarınıza zarar verebilecek potansiyel riskleri azaltmak için güvenlik önlemlerini güncellemek ve dikkatli olmak önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...