Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ssd kullanıyorum 222 gblik 35.9 gb yer var ama pcde oyun yok anlamadıgım şey bu yer nasıl kaplıyor bana yardımcı olursanız sevinirim nasıl açacağım
SSD'nizde 222 GB'lık bir alanın yalnızca 35.9 GB'ı boş olmasına rağmen, bilgisayarınızda herhangi bir oyun bulunmaması sizin için şaşırtıcı olabilir. Bu durum genellikle birkaç nedenle olabilir: İlk olarak, SSD'nizin içindeki işletim sistemi ve diğer sistem dosyaları gibi temel bileşenler ciddi miktarda alan kaplayabilir. İkincisi, tarayıcı geçmişi, indirilen dosyalar, geçici dosyalar ve sistem geri dönüşüm kutusu gibi gereksiz dosyalar zamanla birikerek alanı doldurabilir. Üçüncüsü, sistem dosyaları ve uygulamaların yedek kopyaları gibi gizli dosyalar da yer kaplayabilir. Bu durumu çözmek için öncelikle gereksiz dosyaları temizlemek ve sistem ayarlarını optimize etmek için bir disk temizleme aracı kullanabilirsiniz. Ardından, büyük...
SSD'nizde 222 GB'lık bir alanın yalnızca 35.9 GB'ı boş olmasına rağmen, bilgisayarınızda herhangi bir oyun bulunmaması sizin için şaşırtıcı olabilir. Bu durum genellikle birkaç nedenle olabilir: İlk olarak, SSD'nizin içindeki işletim sistemi ve diğer sistem dosyaları gibi temel bileşenler ciddi miktarda alan kaplayabilir. İkincisi, tarayıcı geçmişi, indirilen dosyalar, geçici dosyalar ve sistem geri dönüşüm kutusu gibi gereksiz dosyalar zamanla birikerek alanı doldurabilir. Üçüncüsü, sistem dosyaları ve uygulamaların yedek kopyaları gibi gizli dosyalar da yer kaplayabilir. Bu durumu çözmek için öncelikle gereksiz dosyaları temizlemek ve sistem ayarlarını optimize etmek için bir disk temizleme aracı kullanabilirsiniz. Ardından, büyük dosyaları bulup silebileceğiniz veya taşıyabileceğiniz bir disk analiz aracı kullanarak disk alanınızı yönetebilirsiniz. Bu adımları takip ederek SSD'nizin doluluğunu azaltabilir ve daha fazla alan elde edebilirsiniz.
Eğer Apple bir telefon kullanıyorsan ve telefonu bilgisayara bağladıysan otomatik olarak bilgisayarın appdata ya da temp klasörüne yedek oluşturmuş olabilir.