Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Virüslük bir durum olacağını sanmıyorum. Aynı sorunu birçok kez yaşadım daha önce. Kasayı açıp iyice temizlemeni ve ayrıca işlemcinin termal macununu yenilemeni öneririm. Ek olarak kablolara iyice bak. Hepsinin sorunsuz olduğundan emin ol. Temizleyerek çözmüştüm ben.
bilgisayarın güç kaynağından yapıyor aynısı başıma geldi arada bir kapanıyordu sonra hiç açılmaz oldu değiştim düzeldi fakat dikkat et eğer işlemci de soğmazsa kapanabilir göz önünde bulundur
Donanımsal bir sorun vardır tahminimce, virüsün pat diye kapatacağını sanmıyorum. Kasayı komple temizleyebilirsin, powerin giriş çıkış kablolarına bakabilirsin, ya da işlemcinin macununu kontrol edebilirsin. Bol şans kardeşim.
en güzel sonuç için şunu deneyin hocam oyun vs açın eğer 2 3 dk içinde kapanırsa bilin ki kesin olarak ya işlemci ya da ekran kartı ısınıyor kapanmıyorsa arada bir kapanıyorsa güç kaynağı olur hdd bozuk olsa bilgisayar takılıyor falan. İşlemci ekran kartı ve güç kaynağına bir bakmanı tavsiye edrim
Hocam bilgisayarın çok ısınıyormu yardımcı olabilirim bende de vardı format ve macun degışıklıgı fanın arasına sıkışan tozlardan dolayı yapıyordu açtırdım temızlettrıp kapattıklarında sorunla karşılaşmadım bırdaha