Süper Üye
500 TL'ye aliyorum kardeşim eyvallah1500-2000
i7 olunca iş değişir bence
Bana bi iylik yap ve saçma yorum atma!1700 TL
Heh aq bak bende bu var 0 aldım 2000 tl Ekli dosyayı görüntüle 635
Bence alma kesin bi sıkıntı var işin içindeKardeşim uygun diyorsun yani alayım mı
Bence alma kesin bi b*kluk var işin içinde
500 liraya alıyorum kardeşim tanıdım arkadaş sağolsun2000 TL'yi geçer eğer aşağıdaysa al hemen kaçırma sonuç olarak asus pc zorlanmazsın derimalmayacaksan hesap no ver ben alayım
500 liraya alıyorum kardeşim tanıdım arkadaş sağolsun2000 TL'yi geçer eğer aşağıdaysa al hemen kaçırma sonuç olarak asus pc zorlanmazsın derimalmayacaksan hesap no ver ben alayım
:*Arkadaşlar postta bahsedilen ürün bana ait laptopda herhangi bir sıkıntı yok sattığım adam 3 yıllık yakın arkadaşım olduğu için ve rx560 lı yeni kasa topladığım , monitör alıcak param olmadığı için uygun fiyattan veriyorum o parayla 2. El monitör alıcam herhangibir sıkıntısı yok yani asus güvencesi var ortada sadece içi rahat etsin diye konu açtı yorumda bulunanlara teşekkür ederim.
Kardeş i7 olması değil son model bir i3 işlemci ilk çıkan i7 ye fark atabilir i7 1000 de mesela ilk çıkanlardan. Ama i3 7000 lerden de ezer geçer1500-2000
i7 olunca iş değişir bence
ekran kartı iyi değilmiş ama i 7 baya sağlam 1200 1300 yapar oda 2. el olduğu için sıfır olsa 2500 felan rahat ederSelamun aleyküm beyler şimdi atacağım pc bilgileri fiyatı ne kadar eder gerçekten anlayan kisiler yazarsa sevinirim
8gb ram i7 4 gerçek 4 sanal çekirdek işlemci gt635m ekran kartı 750gb harddisk Leptop 2. El Asus
500 tl mi wallahamı kardeş 500 çok iyi bu pc için ama herhangi birr kusuru felan warmı alırken kontrol et guvenilirmi hem bideSelamun aleyküm beyler şimdi atacağım pc bilgileri fiyatı ne kadar eder gerçekten anlayan kisiler yazarsa sevinirim
8gb ram i7 4 gerçek 4 sanal çekirdek işlemci gt635m ekran kartı 750gb harddisk Leptop 2. El Asus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?