Pcden duman çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafama göre
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun kanka benimde laptop fiyuuuuv edip yanmışı BHSAMLDNSJALŞACXZÇÖMAK

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kasanın arkasında kırmızı şalter gibi bişey var onunla oynadın mı bazı kasalarda oluyo ben onu idrimiştim bir keresinde evde sigorta namına bişey kalmadı kasa mangala dönmüştü en son

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bence iyi bile dayanmış bro

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
power gitmiş dostum geçmiş olsun yasak kalkınca eskicilerden veya bilgisayarcılardan 20 30tl gibi bir fiyata bulabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Güç kaynağındadır sorun.
Pc'nin güç kaynağı kablolarını orginal olanı mı taktın ?

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Korkunun ecele faydası yok diyerekten, son taktığın fanı sökerek pc yi çalıştırmayı deneyebilirsin. Bu arada duman gelen girişe herhangi bir cihaz bağlama sonucu yaz buraya.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Babamla helalleştik ve deliyürek ben pcyi açtım sıkıntısız çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
benim başıma da gelmişti bilgisayarcıya götürdüğümde bana bu bilgisayar bir daha çalışmaz parçalarını ayrı yarı sat demişti

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
güç kaynağı tırtlamıştır dostum oda anakart ve ekran kartına arza verebilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Babamla helalleştik ve deliyürek ben pcyi açtım sıkıntısız çalışıyor
bilgisayarın patlayıp yanması çok bir sorun etmiyor da, şartellere giderken ki akım bazen şaka yapabiliyor. cayır cayır yaktığım zamanlar da oldu :) rahat ol muhtemelen fan 5v dı sen 12yi verince şaka yaptı sana :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hocam 10 yıl demişsiniz ki muhtemelen PSU sıkıntılı kendini bitirmek üzere. Aman dikkat patlarsa tüp patlaması gibi patlar ölümcül yaralara sebep olabilir.

Üye
7 HİZMET YILI
ses kartı gittiyse artık pc nin dumanıyla arkadaşlarınla haberleşirsin :DDD

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar ben ilker.
Galiba konu açmıştım hatırlamıyorum ama 1 ay önce 10 senelik pcmi dolaptan çıkarmıştım.
Neyse bunun kulaklık yeri bozuk ben dedim kasaya bakayım falan bu sabah bakıyorum o kulaklık girişininolduğu yerden bir kablo uzanıyor dedim bunu nereye takarım biraz baktım kasnaın arka tarafın fanınin kablosu çıkmış dedim ona takayım.
Taktım pcyi geri topladım güzel mükemmel gidiyor ,taktım monitörün kabloyu besmele çektim power tuşuna bastım 1 saniye sonra kasada kısa devre gibi bi ses geldi hemen sonra o kulaklık girişinin olduğu taraftan duman çıkmaya başladı aha dedim gitti pc çıkardım hemen kabloları bahçeye taşıdım. Olaydan bi 10 dakika falan geçti hâlâ açmayı denemedim yurek yok bende o kadar : D
Sizce ne olmuş olabilir (Dumanın kulaklık olduğu ses kartınmı ne olduğunu bilmiyorum ordan geldiğine eminim yani anakarttan falan gelmedi) Şimde açsam patlarmı : D
Pc üzerinde mükemmel projelerim olacaktı inş çöp olmaz.
İçini açıp kontrol etmen gerekiyor. Dumanın nedeni birçok şey olabilir. POWER yanmış olabilir , ram slotların yanmış olabilir , kısa devreden kaynaklı kablo yanıp kopmuş olabilir. Kulaklık girişinin olduğu yerde delik olduğu için duman ordan çıkmıştır. Yardımcı olabilmek için içini açıp foto atman gerekecek gibi ;) Geçmiş olsun bu arada

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kablolar paslanmıs yada bekledigi icin erime yapmıs yapmısmıs olabilir ani elektrik alımında kısa devre yapmıs olabilir dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...