Onaylı Üye
Alınır işlemciyi 5600 yap seni üzmez güncel oyunlarda 1080p de yüksek ayarlarda oynarsın aynı sistem bende aldım 13900 e felan işlemcım 5600 anakartım Asus Prime B450M-K II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart bu sadece
linkdeki halide iş görür sadece 30-40 fps farkı olu okadarÖyle de çok pahalı oluyor be kral linkteki hali ile belirttiğim her şeyi yapar mı bu makine?
vallah knk iş görüyor bende kullanıyorum tavsiye ederim dostumlinkdeki halide iş görür sadece 30-40 fps farkı olu okadar
hiç durma fiyatıda uygunsa al direkalınır bence
rdryi ultrada o fpslerle acmasi imkansiz. fsr ile bile imkansiz ki fsr acinca oyunun bence anlami kalmiyor.RDR2'yi 90-110 FPS arası açar. CS'yi 300-400 FPS ayarında açar.
Photoshop gibi programlarda da problem yaşamazsın. Sınırda bir bilgisayar. Bir düşüğü seni sıkıntıya sokar. Attığın sistem 17bin TL. Aynı sistem ama sadece RAM ve SSD'nin markası değişik 16bin TL. Paran yoksa bu da alternatifin olabilir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaptıklayarak bilgisayara gidebilirsin.
İnternetten baktım video incelemesinerdryi ultrada o fpslerle acmasi imkansiz. fsr ile bile imkansiz ki fsr acinca oyunun bence anlami kalmiyor.
ben de baktim emin olamayip, ayni sistemle 85 averaj fps aliyordu arkadas. sistemi alinca arkadas paylasirsa ogreniriz sanirimİnternetten baktım video incelemesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?