Onaylı Üye
ekran kartı değişeceğim alacağım kart pci express 3.0 destekliyor, anakartım pci express 2.0 destekliyor, bu ekran kartı bu anakart üzerinde çalışır mı, herhangibi bir sorun oluşur mu ?
Ekran kartınızın anakartınızın PCI Express (PCIe) sürümüne uyumlu olması önemlidir. Eğer ekran kartınız PCI Express 3.0 destekliyorken, anakartınızın PCI Express 2.0 desteklediği bir sistemde çalıştırılmaya çalışılırsa, ekran kartı çalışmayabilir veya beklenen performansı veremeyebilir. Bu nedenle, anakartınızın PCI Express sürümünü kontrol etmeniz ve ekran kartınızın da bu sürüme uygun olmasını sağlamanız gerekir.ekran kartı değişeceğim alacağım kart pci express 3.0 destekliyor, anakartım pci express 2.0 destekliyor, bu ekran kartı bu anakart üzerinde çalışır mı, herhangibi bir sorun oluşur mu ?
2.0 a göre calisacak. Bu da ekran kartından iyi verim alamamana sebep olur.ekran kartı değişeceğim alacağım kart pci express 3.0 destekliyor, anakartım pci express 2.0 destekliyor, bu ekran kartı bu anakart üzerinde çalışır mı, herhangibi bir sorun oluşur mu ?