Onaylı Üye
bencede bi sorun yaşadıgın zaman aldıgın fiyatın üstüne ne kadar masraf cıkıyor agamBen olsam, almazdım. Güvenilir olması önceliğin olsun ucuz diye problem yaşama.
firma fena değil sadice bazen sıkıntı yaratıyolar onun dışında vatan ve itopyadada arasıra aynı sorunları yaşıyolarAbi böyle dandik sitelerden almayın başınız ağrımasın 1-2 bin lira fazla ver yani bence
alınmazBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar gezinirken şöyle efsane ucuz bilgisayar buldum ama pek güvenemedim siteye. Çok yaygın değil, Instagram adresleri bile 22 bin takipçi ve taksit seçeneği yok. Aşırı ucuz, Google'da arattığımda sistemleri bir ay sonra gönderiyorlar, hatalı gönderiyorlar gibi şeyler gördüm kararsız kaldım. Pckolikten satın alım yapmalı mıyım?
hayır incehesap aşırı güvenilir ve daha f/p ordan satın almalısın ucuz etin yahnisi yavan olurBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar gezinirken şöyle efsane ucuz bilgisayar buldum ama pek güvenemedim siteye. Çok yaygın değil, Instagram adresleri bile 22 bin takipçi ve taksit seçeneği yok. Aşırı ucuz, Google'da arattığımda sistemleri bir ay sonra gönderiyorlar, hatalı gönderiyorlar gibi şeyler gördüm kararsız kaldım. Pckolikten satın alım yapmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?