Pckolikten bilgisayar alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Maalesef, bu site hakkında bilgi sahibi değilim ve onları tavsiye etmek veya tavsiye etmemek konusunda bir fikrim yok. Ancak, size birkaç tavsiye verebilirim:

1. İlk olarak, internette satın alım yaparken, dikkatli olmanız önemlidir. Bu tarz sitelere güvenmediğiniz zaman, daha güvenilir ve daha iyi bilinen sitelerden alışveriş yapmayı düşünebilirsiniz.
  2. Ayrıca, bu site hakkında yaptığınız Google araması sonucunda ortaya çıkan olumsuz yorumları ve geri bildirimleri dikkate alın. Bu tarz yorumlar, site hakkında bir fikir oluşturmanıza yardımcı olabilir.
  3. Son olarak, taksit seçeneği olmaması ve sistemlerin bir ay sonra gönderilmesi gibi belirtiler, site hakkında endişe uyandırıcı olabilir. Bu nedenle, bu tarz sitelere karşı dikkatli olmanızı öneririm.
Tüm bu nedenlerden dolayı, bu site hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığım için, onlarla alışveriş yapıp yapmamak konusunda bir tavsiye veremem. Eğer endişeleriniz varsa, daha güvenilir ve daha iyi bilinen sitelerden alışveriş yapmayı düşünebilirsiniz.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bence alınmaz parçaları tek tek bilinen bir yerden almak daha mantıklı olur

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kargoları bi tık geç geliyor ama ürün kalitesine falan bakınca gayet güzel ayrıca adamların firması var uluslararası yani güvenilir biryer

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam bütçede sıkıntı yok derseniz alın rahatlıkla kullanırsınız ama bütçe sıkıntı derseniz almayın çünkü karı yüksek tutmak için fiyatları uçuruyorlar hazır sistemi ellinizle almak daha mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
itopyayı tercih ederdim
Post automatically merged:

itopyayı tercih ederdim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
firma fena değil aslında
Abi böyle dandik sitelerden almayın başınız ağrımasın 1-2 bin lira fazla ver yani bence
firma fena değil sadice bazen sıkıntı yaratıyolar onun dışında vatan ve itopyadada arasıra aynı sorunları yaşıyolar
site güvenilir gönül rahatlığıyla sistem alabilirsin ama geldiğinde videolu ve kuryeyei bekleterek paketi açınız kırık filan varsa tutanak tuturun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Arkadaşlar gezinirken şöyle efsane ucuz bilgisayar buldum ama pek güvenemedim siteye. Çok yaygın değil, Instagram adresleri bile 22 bin takipçi ve taksit seçeneği yok. Aşırı ucuz, Google'da arattığımda sistemleri bir ay sonra gönderiyorlar, hatalı gönderiyorlar gibi şeyler gördüm kararsız kaldım. Pckolikten satın alım yapmalı mıyım?
alınmaz

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Arkadaşlar gezinirken şöyle efsane ucuz bilgisayar buldum ama pek güvenemedim siteye. Çok yaygın değil, Instagram adresleri bile 22 bin takipçi ve taksit seçeneği yok. Aşırı ucuz, Google'da arattığımda sistemleri bir ay sonra gönderiyorlar, hatalı gönderiyorlar gibi şeyler gördüm kararsız kaldım. Pckolikten satın alım yapmalı mıyım?
hayır incehesap aşırı güvenilir ve daha f/p ordan satın almalısın ucuz etin yahnisi yavan olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
PCKolik'ten bilgisayar satın almak oldukça güvenilir bir seçenek. Müşteri hizmetleri çok iyi ve satın alınan ürünlerin garanti süresi oldukça uzun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam site olarak tavsiye istiyorsan ben 2020 de teknobiyotikten aldım hem kısa sürede geldi ve garanti süresinde her konuda en kısa zamanda yardımcı oldular

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hayır hocam pek sorun olacağını sanmıyorum guvenebilirsiniz alışverişinizde

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bilgisayar konusu önemli, pazardan meyve almıyorsun çünkü uzun yıllar kullanacağın teklonojik bir alet alıyorsun. Onbinlerce lira az buz bir para da değil. Bence almışken 2-3k fazla verip sağlam düzgün bir yerden almak. Elinde patlamasın yani. Ki büyük sitelerde çoğu zaman gayet hesaplı indirimler de oluyor takipte kalmak lazım sadece.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
PcKolik, Türkiye'deki önde gelen teknoloji mağazalarından biridir ve birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ancak, her mağaza gibi PcKolik'in de kendine özgü avantajları ve dezavantajları vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...