Bağladığımda şu hatayı veriyorTelefon pc ye baglı iken pc telefonu okurken aygıt yoneticisinden telefon için driverini indir dene
♦♥♥♥♦
Onuda denedim fakat yine olumsuz.usb değiş öyle bağlanamyı dene
telefona bi program indirmen gerek link bulursam atacağımOnuda denedim fakat yine olumsuz.
şu anda en güncel sürümde.data kablosunda sıkıntı yoksa firmware güncelle iphoneda ondan oluyor sıkıntı deneyin derim
ismini söylersen indirebilirimtelefona bi program indirmen gerek link bulursam atacağım
araştırıyorum bi sn bizim arkadaştada aynı sorun olmuştuşu anda en güncel sürümde.
Post automatically merged:
ismini söylersen indirebilirim
öyle bir seçenek bulamadım.telfenonun şarj aletini bilgisayara sok ayarlar a girn usb baglantısını aç
kabloda hata vardır veya telefonun jack girişi veya pc ninJ7 telefonumu bilgisasayara bağlamak istiyorum fakat algılamıyor kabloda hata olduğunu düşündüm başka telefonda denedim algıladı usb hata ayıklamasını da açtım fakat hala algılamıyor sizce nasıl çözebilirim?
Nasıl yapacağım biraz daha açarmsıınDurum Kullandıgın Kablodar Kaynaklı Olabilir Yada ADB Driver Kurmamıssındır Netten Git Android ADB Driverini İndir Telefonunla Uyuşan Düzelir
kabloda hata yok başka telefonda oluyor pc dede. Telefondada sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sarjında herhangi bir sıkıntı yokkabloda hata vardır veya telefonun jack girişi veya pc nin
oem kilidini aç veya usb hata ayıklamaNasıl yapacağım biraz daha açarmsıın
Post automatically merged:
kabloda hata yok başka telefonda oluyor pc dede. Telefondada sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sarjında herhangi bir sıkıntı yok
hepsini denedim olmuyoroem kilidini aç veya usb hata ayıklama
yanında olsam çözerdim belkihepsini denedim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?