Çözüldü PC'nin telefonu algılamaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SA
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
J7 telefonumu bilgisasayara bağlamak istiyorum fakat algılamıyor kabloda hata olduğunu düşündüm başka telefonda denedim algıladı usb hata ayıklamasını da açtım takınca sarj ediyor fakat hala algılamıyor sizce nasıl çözebilirim?

Çözüm : ADB driverini indirip kurduktan sonra hiçbir sıkıntı kalmıyor bilgi için @NekoChan 'a teşekkürler.

Son düzenleme:
SA
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Telefon pc ye baglı iken pc telefonu okurken aygıt yoneticisinden telefon için driverini indir dene
♦♥♥♥♦
Bağladığımda şu hatayı veriyor
Ekran Görüntüsü (26).png

Aygıt yöneticisindende güncelleme yapmak istediğimde böyle oluyor
Ekran Görüntüsü (27).png

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
data kablosunda sıkıntı yoksa firmware güncelle iphoneda ondan oluyor sıkıntı deneyin derim

SA
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Durum Kullandıgın Kablodar Kaynaklı Olabilir Yada ADB Driver Kurmamıssındır Netten Git Android ADB Driverini İndir Telefonunla Uyuşan Düzelir

Çözüm
SA
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Durum Kullandıgın Kablodar Kaynaklı Olabilir Yada ADB Driver Kurmamıssındır Netten Git Android ADB Driverini İndir Telefonunla Uyuşan Düzelir
Nasıl yapacağım biraz daha açarmsıın
Post automatically merged:

kabloda hata vardır veya telefonun jack girişi veya pc nin
kabloda hata yok başka telefonda oluyor pc dede. Telefondada sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sarjında herhangi bir sıkıntı yok

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostym Bir Bilgisiyar Fatulkesi Okuyorum Windows 10 sa Bilgisiyarını Güncelleştir Windows Updateni Güncelleştir Öyle Dene

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka Nete Yaz Samsung ADB Driver Diye Çıkar Bendede Olmuyordu Driveri Kurunca Çözüldü

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bazı telefonalrda algılamıyor usb kablosu yüzünden mesela gm sarjı ise farklı samsung sarjı takma gmnin sarjını tak kardo sorun ortadan kalkar eğer kasanın önüne takıyorsan bazen algılamaz kasanın arkasına takıp dene birde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...