Ekran kartimi degistirmek istiyordum. Mevcut olani sattim. Yenisi gelene kadar islemci ile devam edeyim derken PC cöktü ne yaptiysam format falan atamadim. Kasanin butun bilesenlerini cikartip tekrar taktim. SSD'nin SATA kablosunu degistirdim. BIOS ayarlarini sifirladim. Yeni Windows ISO dosyasini FAT32 biciminde flash bellege yazdirdim ve sonuç olarak sorunum duzeldi.@zardacal çözümü daha detaylı anlatmanız gerekiyor.
Yok kardesim alakası yok. Laptopa ayni flashi bootladigimda oluyor. Benim pc ye olmuyor normalde oluyorduKral merhaba bir tavsiye vereyim öncelikle eğer Orjinal Windowsunuz var ise biostan çok rahat olarak orjinal windowsla gelen format flashıyla atabiliyorsunuz 5dk kadar bir süre alıyor eğer yoksa, varsa yakın çevrenizden de alabilirsiniz eğer o da olmazsa vatan bilgisayara veya aldığınız yere götürmenizi tavsiye ederim çok kaliteli yerler işlerini seven insanlar kesinlikle bir çözüm bulacaklardır diye düşünüyorum, son olarak ekran kartın arızalı olabilir.
Denedim ayni hata sorun benim bios olabilir veya baska bir sey anlamiyorum istelaptopunuzdan temiz usb windows kurun bootdan yeni sistem atın sorun olmuş. ( temiz bilgi )
aynı dosya ile mi denedin yoksa başka windows sürüm kurup mu denediniz ?Denedim ayni hata sorun benim bios olabilir veya baska bir sey anlamiyorum iste
Ayni flash bellek ile denedim. Baska bir pc de oluyor bendekinde olmuyor. Normalde oluyordu bu kez bu hata geliyoraynı dosya ile mi denedin yoksa başka windows sürüm kurup mu denediniz ?
Kurdum farkli bir flasha yine ayniYeni Bir Flaşa Tekrar Kurun ve Tekrar Yüklemeyi Deneyin Sorun Çözülecektir.
farklı flash ile demiyorum dostum anlamadım galiba farklı windows diyorum.Ayni flash bellek ile denedim. Baska bir pc de oluyor bendekinde olmuyor. Normalde oluyordu bu kez bu hata geliyor
Kurdum farkli bir flasha yine ayni
Onu denemedim iste . Ssd de sorun var buyuk ihtimal ama dedigim gibi vga kablosunu islemciye taktim actim pc yi mavi ekran verdi sonra bunlar oldufarklı flash ile demiyorum dostum anlamadım galiba farklı windows diyorum.
Sorun halloldu ssd yi kurcaladim biraz duzeldiNe yapip ne edip kurulum asamasina geldim fakat bu sefer bu hata ile karsilasiyorum
Ekran kartimi degistirmek istiyordum. Mevcut olani sattim. Yenisi gelene kadar islemci ile devam edeyim derken PC cöktü ne yaptiysam format falan atamadim. Kasanin butun bilesenlerini cikartip tekrar taktim. SSD'nin SATA kablosunu degistirdim. BIOS ayarlarini sifirladim. Yeni Windows ISO dosyasini FAT32 biciminde flash bellege yazdirdim ve sonuç olarak sorunum duzeldi.@zardacal çözümü daha detaylı anlatmanız gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?