PC'ye format atarken hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar format atacaktim PC'ye. Microsoft'un sitesinden USB attim dosyalari format araci ile sonra format atarken karsima bu hata geldi, neyse PC geçeyim dedim. Masaüstüne bu hata geldi, hiçbir şekilde masaüstüne gidemiyorum. Boyle kaldı PC, ne yapmaliyim?

1r9aevm.jpg

3h7x054.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
harddisk kaynaklı bir problem bu yedek harddiskin var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
harddiskini veya ssdini okumuyor kanka çıkarıp takmayı bi dene olmazsa servise falan ver çok kurcalama bence

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum en başta win 10 iso dosyasını flash belleğe nasıl kayıt yaptın ?

Üye
3 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
HDD yada SSD girişlerini kontrol et varsa yedek kablon değiştir yada güç uçlarının yerlerini değiştir aynı zamanda sata kablolarının sata 1'de ise anakart üzerinde sata 2 ye sata 3 e artık hangisi müsaitse ona al ve birdaha format at düzelir

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hardisk veya ssd ne kullanıyorsan bence başka bir pcye takıp dene belki anakart kaynaklıdır sıkıntı

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
ISO dogru yazılmamış rufustan cok belli baska bir pc bulun USB Flash belleginizi eger boluntulu sekildeyse MiniTool Partition ile birleştirip tekrar ISO'yu sorunsuz yazdırın

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hdd veya ssd sata portunu değiştir tabi m2 değilse.
Farklı bi sürücü olarak algıladığından dolayı sorun düzelebilir.
Başıma daha önce geldi.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Microsoft media creation ile usb yazdirdim direkt format yerine geçtim rufus kullanmadim
İşte yaptığın hata rufus olmadan direk usb içine yazdırman olmuş dostum uefi formatında iso kalıbı halinde flash belleğe yazdırmsn gerekliydi
Yapabiliyorsan başka bir pc den bu şekilde format usb si oluştur
Hdd yada sdd sıkıntı var diyen arkadaşlara bakma en başta yaptığın hata rufus kullanmamak olmuş
kaç defa pc ye format attım rufus olmadan ,win 10 iso formatı şeklinde olmadan çalışmaz aldığın hatada bu yüzden

Üye
3 HİZMET YILI
İşte yaptığın hata rufus olmadan direk usb içine yazdırman olmuş dostum uefi formatında iso kalıbı halinde flash belleğe yazdırmsn gerekliydi
Yapabiliyorsan başka bir pc den bu şekilde format usb si oluştur
Hdd yada sdd sıkıntı var diyen arkadaşlara bakma en başta yaptığın hata rufus kullanmamak olmuş
kaç defa pc ye format attım rufus olmadan ,win 10 iso formatı şeklinde olmadan çalışmaz aldığın hatada bu yüzden
teşekkürler yeni usb ile iso dosyasiyla yapicam umarım hdd de bi sıkıntı yoktur duzelir

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
teşekkürler yeni usb ile iso dosyasiyla yapicam umarım hdd de bi sıkıntı yoktur duzelir
Sen bu deliye güven dostum hdd yada sdd sıkıntı çıksa pc açılmaz ilk öncelik olarak hdd yada sdd yi okumadığı için mavi ekran hatası verirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...