Üye
hayır yok harici hadddisk var o olur mu bilmiyorumharddisk kaynaklı bir problem bu yedek harddiskin var mı?
flash belleğe iso yazdırarak format atabılırsın başka bir pc aracılıylahayır yok harici hadddisk var o olur mu bilmiyorum
sadece harddisk var zaten kanka ssd yokharddiskini veya ssdini okumuyor kanka çıkarıp takmayı bi dene olmazsa servise falan ver çok kurcalama bence
yanlış yazdırdın buyuk ıhtımal rufus ıle yaptın dımısadece harddisk var zaten kanka ssd yok
yanlış yazdırdın buyuk ıhtımal rufus ıle yaptın dımı
Dostum en başta win 10 iso dosyasını flash belleğe nasıl kayıt yaptın ?
rufus kullanilmadi pc giris yapamiyorum arkadasin usb ile format atmayı deniycemISO dogru yazılmamış rufustan cok belli baska bir pc bulun USB Flash belleginizi eger boluntulu sekildeyse MiniTool Partition ile birleştirip tekrar ISO'yu sorunsuz yazdırın
yanlış yazılmış olabilir arkadaşın usb si olurrufus kullanilmadi pc giris yapamiyorum arkadasin usb ile format atmayı deniycem
İşte yaptığın hata rufus olmadan direk usb içine yazdırman olmuş dostum uefi formatında iso kalıbı halinde flash belleğe yazdırmsn gerekliydiMicrosoft media creation ile usb yazdirdim direkt format yerine geçtim rufus kullanmadim
teşekkürler yeni usb ile iso dosyasiyla yapicam umarım hdd de bi sıkıntı yoktur duzelirİşte yaptığın hata rufus olmadan direk usb içine yazdırman olmuş dostum uefi formatında iso kalıbı halinde flash belleğe yazdırmsn gerekliydi
Yapabiliyorsan başka bir pc den bu şekilde format usb si oluştur
Hdd yada sdd sıkıntı var diyen arkadaşlara bakma en başta yaptığın hata rufus kullanmamak olmuş
kaç defa pc ye format attım rufus olmadan ,win 10 iso formatı şeklinde olmadan çalışmaz aldığın hatada bu yüzden
Sen bu deliye güven dostum hdd yada sdd sıkıntı çıksa pc açılmaz ilk öncelik olarak hdd yada sdd yi okumadığı için mavi ekran hatası verirditeşekkürler yeni usb ile iso dosyasiyla yapicam umarım hdd de bi sıkıntı yoktur duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?